Detta är ett arkiv, besök gärna min aktiva blogg.

Annica Tiger

Annica Tigers Blog Arkiv september 2003

- tankar som förför, berör och upprör.

september 27, 2003

Turistdags

Nu drar jag snart iväg mot varmare nejder. Igen. Det var inte så länge sedan jag var i Bulgarien. Tolv veckor exakt. Jag tar inte med den bärbara, trots att det fanns möjlighet att koppla upp sig på hotellet. Det finns säkert andra möjligheter att kolla posten, om så önskas. Jag vill nog inte ladda hem tusentals mail när jag kommer hem, det är bättre att kolla mailen via webmailen och redan där på plats sortera ut det som ska vara kvar. Jag tänker dock inte sitta och svara på mail i någon större omfattning. Jag kanske skriver några rader i bloggen från och till, också. Vem vet :).

Två veckor. Två långa veckor med sol, värme och nya upplevelser är vad jag önskar och hoppas av denna semester. Pyramiderna hägrar. Jag hoppas de inte förblir en hägring. Jag ringde i måndags och bad om att få hemskickat lite turistinformation om Cypern. Det skulle de skicka pronto. Den cypriotiska turistbyrån i Stockhom är inte snabb. Ännu i fredags hade inget material kommit fram. Men jag har skaffat lite matnyttig info på annat håll. Tacka Internet för det.

Take care! Sköt om er. Det ska jag göra.

// Annica Tiger - den nyfikne turisten

Ingen lek

– Det är ingen lek.
Så brukar en kollega på "högsäk" avsluta sina samtal, lite lagom skämtsamt. De två senaste arbetspassen har tydligt påvisat detta faktum. Det är allvar. Nu har oskulden försvunnit. Det känns tungt. Det känns samtidigt lite stort. Men det ska bli skönt att få vara ledig nu i tre veckor. Jag känner att jag behöver det.

// Annica Tiger

september 26, 2003

Dataintrång

Dataintrång eller med ett annat ord datamissbruk verkar vara vanligt inom både sjukvård- och kriminalvården. Sätt dit dem med besked.

Nu tar DN bladet från munnen och publicerar ALLT. Tänk om, tänk om även denna man befinnes vara oskyldig? Hur många ska offras på rättvisans altare.

// Annica Tiger

september 25, 2003

Morgontrött

Morgontrött klockan fyra på eftermiddagen?
Snart har jag tre veckors semester.
Jag lääääääääääääääääängtar......

// Annica Tiger

september 24, 2003

Chattar

Microsoft stänger sina chattrum i 28 länder. Detta på grund av att de missbrukas av pedofiler, samt att det förekommer för mycket spam och porr. Jaha! Vad blir nästa steg? Information wants to be free, eller vad det nu hette 1996 i den glada yran under Internet-boomen. Det var tider då. Nu vet jag inte vad det är längre. Internet har förlorat sin oskuld för länge, länge sedan.

BTW - 35-åringen är nu släppt. Hur ska han kunna kompenseras för allt han utsatts för både i press, TV och på andra idioters personliga hemsidor. Där hans namn och bilder på honom hängts ut. Shame on you! Se vad jag skrev i morse.

// Annica Tiger

WIFE-BEATERS

De slog sina fruar. Nu hängs de ut i den engelska tidningen the Sun. Med bilder och namn. Tidigare har samma tidning publicerat bilder på dömda pedofiler. Minns jag fel om jag tänker på att det var en helt oskyldig kille som råkade illa ut bara för att han liknade en av de pedofiler som hängdes ut? Nå, det är i alla fall en uppenbarlig risk att sådant kan hända.

– "En gång hade de här männen tillräckligt med charm för att vinna en kvinnas hjärta. Men de förvandlades till odjur kapabla till ett sjukt brott. De är alla hustrumisshandlare och i dag avslöjar vi dem".

Jag hoppas inte att detta fenomen kommer till Sverige. Visst kan man tycka att det borde finnas något sätt att förhindra att fler kvinnor hamnar i deras väg. Kanske hade detta hemska drama kunnat undvikas? Men så fungerar det nog inte. Vi lever inte i den bästa av alla världar. Men folk ska inte hängas ut på skampåle. Vem skulle avgöra vilka som ska hängas ut? Vem skulle avgöra vilket nästa brott som skulle rendera i en uthängning, med namn, bild och bostadsort?

Däremot tycker jag att ansvarsfyllda arbeten mer skulle kräva en registerkontroll av de anställdas tidigare förehavande. Jag tänker på avslöjandet att så många i officerskåren har varit lagförda för brott. Drygt var femte svensk officer har lagförts för brott. Enligt BRÅ:s kommentar är det inte en rättvis jämförelse eftersom det finns kvinnliga officerare. En motsvarande referensgrupp med bara män skulle ge vid handen att 37 procent av alla Sverigefödda män har lagförts för brott. (Lagföring innebär att en person bedömts som skyldig till brott och att ett beslut har fattats av åklagare eller domstol. Registret omfattar fällande domar, strafförelägganden, åtalsunderlåtelser och ordningsbot.) Eftersom majoriteten av befälen och kadetterna är män hade det varit bättre att jämföra med den manliga gruppen. Hur som haver. Otroliga siffror. Jag blir mörkrädd. Vad är det för samhälle vi lever i?

// Annica Tiger

september 23, 2003

Hora

Jag hade nästan glömt bort helt att jag i guidens gästbok har lagt in filter för vissa ord. Det var mer för att slippa all överviktsreklam som spammade gästboken för ett tag sedan. Ett annat ord kom med av bara farten. Det var ordet hora. Så ser det alltså ut när någon försöker skriva JÄVLA HORA!!!!!!!!!!!!! Jag säger då det. Jag är ingen hora. Varför ska då någon kalla mig det? Eller är det numera ett begrepp för något annat? Typ - idiot eller liknande? Att de orkar de små liven. Eller rättare sagt, de kanske inte är så små?

Namn: Isabelle
E-Mail: isabelle_haag@.hotmail.com
Tue Sep 23 09:27:46 2003 213.64.15.14
Hemsida:
Kommentar: JÄVLA ***!!!!!!!!!!!!!!!!!

// Annica Tiger

DNA-register

Nu är det på tapeten att vi ska ha ett utvidgat DNA-register. Jag tycker att det skulle vara helt okey. För min del skulle det inte kännas som en integritetskränkning. Registret i sig ska inte vara åtkomligt för kreti och pleti. Det får våra förtoendevalda ombesörja. Vi måste kunna lita på dem. Vi har ju själva valt dem. Jag tycker även att vi skulle ha ett allmänt register med fingeravtryck. Också! Det skulle helt klart bli bra mycket enklare att klara upp allvarliga brott, såsom våldtäkt, mord, dråp, misshandel och annan grov brottslighet.

Den som har rent mjöl i påsen har intet att frukta. Eller?

// Annica Tiger

september 22, 2003

Sharilagarna

Amina Laval i Nigeria skall stenas till döds, när hon slutat amma sitt barn. Det skall enligt lagen inte vara för stora stenar. Hon får inte dö för snabbt. Hon ska plågas. Varför? Jo, hon har haft sex utom äktenskapet och det räknas som äktenskapsbrott. Det räknas som så även fast hon inte lever ihop med förre mannen. Nu tror jag inte på jungfrufödsel, så i rimlighetens namn borde den manliga partnern som befruktat henne också straffas. Det ena borde ge det andra, om det nu ska vara så åt ena hållet. Eller?

Men icke sa Nicke, så fungerar det inte i den vise Allahs namn. Oftast går männen fria. Det ska mycket till innan de straffas för äktenskapsbrott och våldtäkt. Enligt Sharialagarna ska en kvinna som våldtagits och vänt sig till polisen dömas till stening till döds eller spöstraff. Offret ska skuldbeläggas och straffas. Känns det igen? Så fungerar det delvis även här, men givetvis i mer förtäckta former. Det har jag skrivit om förut.

Uppdatering per den 25/3-03!!!!!

Domen har nu hävts.

All uppmärksamhet och kanske även alla fax, mail, brev och annat har gjort att de ändrat domen.

// Annica Tiger - varken muslim eller kristen

september 21, 2003

Dogging

Dogging är ett begrepp på en ny trend. Det gäller att ha sex offentligt med (gärna) okända personer. Det funkar kanske även om de nu känner varandra? Jag kanske är en moraltant. Men inte fan ställer man sig och knullar i Kulturhusets fönster i Stockholms city? Helt öppet? Jag skiter i vad folk gör i sina sängkammare eller på köksbordet. Men ute på stan?

// Annica Tiger

Angiostrongylus vasorum

Nu är den här. Parasiten som jag fasar för. För hundarnas skull. Snart dröjer det inte på förrän vi har dvärgbandmasken här oxå. Då blir det katastrof för både hundar och människor. När den parasiten (observera att jag skriver när och inte om) väl har etablerat sig kommer det inte att bli sig likt.

// Annica Tiger

september 20, 2003

Nada

Inga djupa tankar.
Inga ytliga dito.
Inte ens några höga eller låga.
Inga alls. För tillfället.

// Annica Tiger

september 19, 2003

Livrem och hängslen

Nu fick jag äntligen mitt beställda Norton Internet Security 2003. Installerat. Tryggt och skönt. Nu behöver jag inte uppleva några obehagliga överraskningar.

// Annica Tiger - kort och koncis

september 18, 2003

Mammografi

Jag var och gjorde en mammografi i dag. Förra gången minns jag som ett rent helvete, när brösten klämdes ihop och det kändes som om de skulle spricka som fullmogna meloner eller en fullmogen finne. Men denna gång gick det tämligen smärtfritt. Kan hända var jag förberedd på smärtan eller så var denna sjuksköterska mer skonsam än den förra.

Ett blomsterhav låg framför KS. Många ljus, kort, foton och hälsningar.

// Annica Tiger

september 17, 2003

Rätt man?

Jag läser. Jag blir förvirrad. Jag får inte ihop all information till något för mig hanterbart. Är det Anna Lindhs mördare de tagit? Jag hoppas det. Jag hoppas verkligen det. Är det inte det så är det illa, med tanke på all publicitet. Han namnges bl.a på Flashback. Den bild som ges av honom är inte positiv. Eller är det en oskyldig psykopat? Det är inte olagligt att vara en psykopat. Då skulle en fjärdedel av sveriges befolkning behöva haffas. Med tanke på hur frekvent den störningen är hos vissa grupperingar.

Han har haft besöksförbud att kontakta mamman. Han rörde sig i högerextrema kretsar. Han är rasist. Bekant med kungabarnen. Bara det säger en hel del :) (säger jag som inte har mycket till övers för den så kallade överklassen). Flickvännen har bytt till hemlig bostad och skaffade sig nytt telefonnummer för att hon ville bort från honom.

Han log när han greps. Det sistnämda tycker jag personligen är lite underligt. Ponera hypotetiskt att polisen skulle gripa mig på gatan. Jag skulle då inte le. Det kan jag lova. Jag skulle bli förvånad, förbannad och framförallt ledsen. Såvida jag nu inte hade gjort något som jag visste var olagligt förstås. Då vore det ju en annan femma. Eller en euro?

// Annica Tiger

Återupprepning?

Jag skrev ett inlägg med rubriken Ikeabordet. Det var Leif G W Persson som var på tapeten. Läs gärna det. Han att nio av tio hustrumördare går fria.

– Vi bråkade och sedan skulle hon titta till hundarna. Typ!

Nu verkar det som om det ytterligaren en gång ska sluta med att det är sambon som är inblandad. Helt enligt Leif G W Persson teorier. Det finns nog ganska många liknande fall som skulle kunna synas närmare i sömmarna.

// Annica


september 16, 2003

Även solen har sina fläckar

Ja, även solen har sina fläckar. Mitt Norton Internet Security funkade inte på Windows XP. Till min stora sorg. Jag hittade något annat skräpprogram på en skiva och installerade det. Det tar nog några dagar innan min nya version av Norton Internet Security kommer. Det beställde jag på stående fot.

Jag skäms nästan för att medge att jag för första gången i hela mitt aktiva liv på nätet drabbats av virus. Jag var bara ute och hämtade posten, fem korta uppkopplingar - efter bytet av dator. Det räckte för att få ett virus som smittar via datorns portar. Detta är sannerligen ett bevis på att livrem och hängslen inte alls är dumt.

Msblast.B eller Lovesan som det så vackert heter. En liten fil teekids.exe var boven i dramat. Men det installerade nya skyddet blockerade i alla fall dess försök att ta sig ut på nätet. Så jag spred det inte vidare. Men det orsakade en hel del bekymmer för mig. Nu väntar jag ivrigt på att mitt nya Norton Internet Security 2003 ska komma hem i brevlådan.

// Annica - än mer övertygad om att virus- och brandvägg är ett måste

Hunden

- människans bästa vän. Det har jag alltid sagt. En hunds trogna vänskap är ibland bra mycket mer värt än så kallade vänner.

En MS-sjuk överlevde 6 dygn i badkar – tack vare hunden. Är inte det en solskenshistoria om något?

I sex dagar låg han utan mat och vatten – tills hans hund räddade honom. Hunden labradoren Libby höll husse vid liv – och till slut tillkallade hunden hjälp. Sådana här små rara historier gör mig glad.

// Annica Tiger - nyvaken

september 15, 2003

Krona eller euro?

Nejrå. Ja, det blev nej. Mot min förmodan vann nej-sidan folkomröstningen. Personligen tror jag inte att vi kommer att märka någon skillnad, förutom att vi i fortsättningen får ha kvar vår svenska krona. Det var det jag röstade för. Varför byta valuta? Nu? Det är ett stort steg. När vi inte vet hur det kommer att se ut i framtiden, med tanke på den stora utvidgning som är igångsatt. Vi är med i EU. Vi har inte röstat för utträde. Vi deltar i den demokratiska processen. Vi, likt England och Danmark, kommer inte att uteslutas för att vi inte tar tredje steget fullt ut.

Jag är en fullblodad pessimist. Jag tror alltid det värsta. Det är säkrast, för om det mot förmodan blir som önskat är det bara en bonus. Blir det inte som förmodat, ja - då blir det bara som förmodat. Varken mer eller mindre. Det är lite svårt att förklara vad jag menar. Men redan från barnsben har jag tillämpat denna något udda filosofi. Nödd och tvungen. Den som väntar på något gott och inte får det blir besviken. Den som inte väntar sig något gott och får det blir positivt överraskad. Typ.

// Annica Tiger

september 14, 2003

Valdag

Det ska bli intressant att se hur resultet blir.

Annars? Mitt USB-modem vill inte lira med Windows XP. Datorer säger jag bara.

// Annica Tiger - återgår till nya datorn

september 13, 2003

Smygtittande

Pendeltåget hem halv ett, nästan miss i nassen. Det var som vanligt. Inget Sverige i Sorg, som det stod i tidningen - med stora svarta rubriker - jag satt och läste. Men själv kände jag en slags otrygghetskänsla. En känsla av att allt kan hända. Har hänt. Numera. Jag synade mina medpassagerare lite extra noga, lite i smyg. Men innerst inne vet jag och många andra att detta meningslösa våld är och har varit vardagsmat länge i Stockholm. Inget har egentligen förändrats. Kommer något att förändras?

Annica - morgontrött

september 12, 2003

Internetsabotörer

Missa inte denna krönika! Håll dig borta från mitt Internet!

1.- SKAFFA SKYDD.
2.- HÅLL DIG UPPDATERAD.
3.- UNDVIK BILAGOR.
4.- VAR PARANOID.
5.- KOPPLA BORT KÅTBOCKEN.

Hans slutord vara bara sååååååå bra. Om du inte klarar av kraven ovan:

6.- HÅLL DIG BORTA FRÅN MITT INTERNET.

Det rådet skulle nog många behöva lyda. Alltför många. Det har jag sett exempel på under årens lopp. Skit framför skärmen. Det värsta är att de som bara har nollor istället för ettor innanför pannbenet försöker skyla över sin egen okunnighet genom att anklaga andra för att orsaka deras problem. Det finns bara en som är ansvarig. Det är du. Det är du som påverkar. Det är du som måste skydda dig. Det är du som har ansvaret för vad som sker i din dator. Surfar du utan hängslen och livrem så får du skylla dig själv. Men se bara till att det inte drabbar oss alla andra som faktiskt tar ansvar.

// Annica Tiger

Kalle Anka-pengar

430 CYP beställda. Det låter inte mycket. Det motsvarar dock 7.000 pix. Jag misstänker att pengarna kommer att rinna mellan fingrarna än värre än vad de gjorde i Bulgarien, vars sedlar kändes som monopolpengar av intet värde.

Datorn har inte kommit än. Jag har väntat och väntat. I går ringde jag och efterlyste den. De skickar inte ut dem i Stockholm utan den ska hämtas på plats. Det hade de kunna klämma ur sig när jag beställde via mail. Ingen vill betala 700 pix för hemkörning påstod de i Stockholm. Nå, det var precis det jag hade tänkt mig. De ska väl inte dra alla över en kam? Nu är jag less och vill inte längre ha deras dator. Men jag lugnar nog ned mig och hämtar den snällt på lördag. Jag behöver den. Den bärbära funkar, men jag vill ha en riktig dator. Ett riktigt kraftpaket. Under tangenbordet.

// Annica Tiger

september 11, 2003

Psykvård

Psykvården har kollapsat. Den är obefintlig. Hur ska man annars förklara alla illdåd som utföres av psykiskt sjuka personer. Jag läste om den lilla flickan som blev knivhuggen till döds, av en psykpatient. Hon fick inga stora rubriker i pressen. Kroppen har hittats av den unga flicka som försvann i helgen. Listan kan göras lång.

Vart är vi på väg?

När jag jobbade inom mentalvården såg jag mycket som vem som helst inte ens skulle kunna tro var sant, existera. Nu när vi släppt ut alla dessa på gatorna så får vi se resultatet av den stora reformen inom psykvården. Stäng alla psyksjukhus. Ja, med facit i hand så vet jag inte om det är rätt metod att vårda psykiskt sjuka personer.

// Annica - mentalsköterska

Meningslöst våld

En papperslapp med tre ord mötte mig när jag steg upp nu i eftermiddags. Hon dog. Den låg vid askoppen i köket. B. visste att jag ville veta. Jag var faktiskt orolig för henne när jag lade mig på morgonkvisten. Jag tänkte på hennes familj och nära anhöriga.

Jag känner en stor sorg, en ledsnad över detta meningslösa våld som finns även i Sverige numera. Detta våld kan drabba vem som helst. Det hade lika gärna kunnat vara faster Agda på shoppingbesök på NK. Det var inte länge sedan en väktare knivhöggs och dog, en lika meningslös död.

Jag känner lite tveksamhet till att folkomröstningen ska genomföras trots allt nu på söndag. Ja - kommer nu att vinna.

// Annica Tiger

september 10, 2003

Omplaceringar

En tjej på jobbet ville att jag skulle göra lite research inför en kommande artikel hon skulle skriva om varför en del väljer att adoptera hundar från exempelvis Spanien. Hon är själv aktiv i en förening som förmedlar omplaceringar av svenska hundar. Jag hamnade på denna sida http://www.animals.de.tf/. Den sade mycket mer än miljoner ord. Det finns hundar som far illa i Sverige. Men jag vill inbilla mig att vi inte är såååå grymma som i vissa andra länder, där hundar inte behandlas som husjur utan som slit- och slängvara - eller ens det. Jag minns hundarna jag mötte i Bulgarien. Hade jag kunnat hade jag tagit hem allihop. Mitt hjärta blödde. Mitt härta blöder fortfarande.

Fler länkar:
http://www.ada-hundar.org/
http://www.hittehund.nu
Varför?

Här finns ännu fler länkar:
Länkar
Flera länkar

// Annica Tiger

Djurmisshandel

Sociologen Carin Holmberg har gjort den första svenska studien om våld mot djur i misshandelsrelationer. Inget nytt under solen. Våldsamma män slår även husdjuren. Männen hotar att skada eller döda husdjuret om de vet att kvinnan har en nära relation till det. Jag känner till några fall där mannen in facto har dödat familjens hund, bara för att straffa och plåga kvinnan. Denna hotbild kan även innebära ytterligare en svårighet för kvinnan att lämna relationen. Oron för barn, husdjur och dem själva blir ett hinder. Ett hinder för kvinnan. Ett medel för mannen att isolera och kontrollera henne. Läst i Roks senaste nummer av Kvinnotryck.

Djurplågeri. Kvinnomisshandel. Barnmisshandel. Det går hand i hand. Hur det är i dito motsatt förhållanden vet jag inte. Det vet ingen - utom de som nu utsätts. Ingen lär heller aldrig få veta om inte männen anmäler, så det kommer in i statistiken. En gång i tiden så togs inte kvinnornas anmälan på allvar, om de ens gör det i idag. Jag fick ett mail från en kille som tyckte att jag inte tog männens problematik på allvar. Nå, det kanske inte är så konstigt? Jag har nog med att försöka förstå mäns våld mot kvinnor, djur och barn. Men jag tar det inte på oallvar. Men det får inte, kan inte rättfärdiga, överskugga eller negligera den problematik som existerar.

// Annica Tiger

september 09, 2003

Teflon

Annica Tiger
Bro

Jo, kortet kom fram. Det bör vara ganska svårslaget. Tänk om jag hade hette Eva Svensson. Då hade det nog inte funkat. Tack Arto och sambo för det trevliga kortet.

Jag köpte en ny teflonpanna för någon vecka sedan. Dyr var den, över femhundra pix. Men bara det bästa är gott nog för mig. Jag har noga instruerat B. hur den ska hanteras. Tro mig eller ej, det är redan flera repor i den. Jag kan ine annat än skratta åt eländet. Nå, materiella ting. De kan slängas och ersättas. Det finns annat som kan repas och som inte går att laga eller ersättas. Dessvärre.

// Annica Tiger - teflonminne

september 08, 2003

Uthäng

Någon som undrar över min bloggs undertitel? Förför kanske inte är så vanligt numera :). Ordklyverier har jag inte sysslat med på ett tag. Men berör och upprör tycks fortfarande vara applicerbart. Många män inom de extrema mansgrupperingarna tycks ju ha fått mig på hjärnan, vilket i sig är ett gott betyg på att jag är rätt ute. Många av dem är ju lite kajko funtade, men att det var såååååååå illa ställt som nedan visste jag faktiskt inte.

Motorn är igång, men ingen sitter bakom ratten. Typ! Jag fick ett mail med en länk, som ledde till en sajt jag aldrig har hört talas om. Men jag nämndes ett flertal gånger och inte bara jag, Jontas fick sina fiskar varma :). Med tanke på det som skrevs i hans gästbok för ett tag sedan är jag böjd att lägga ihop två och tre och få det till fem.

Hur som haver. Nätet är fullt av psykiskt sjuka personer, det håller jag med om. Förr satt de inlåsta bakom lås och bom på våra mentalsjukhus. Nu verkar de sitta bakom tangentbordet hemmavid istället. Jag har tagit bort några detaljer, markerade med kursiv stil. Jag behöver ju inte upprepa uthängningen in absurdum. Personen som skrivit inlägget verkar ha många hatobjekt (2696 rader med text och länkar). Det kan inte vara lätt minsann. Internet är underbart. Så här lyder texten, som nedan:

PolitProstitution markets and legalized instruments&order form links in Sydney-AUSraelia &Stockholm-SvekJa Kingdom&Jew York&TelAviv; "the Axes of the Zion ruled kinky affairs": THIS IS THE WORLD's LARGEST KINKY JOB(!!!)CENTER... Very HOT XXX BODY CONTACT seller FAMOUS JEWISH WHORES' WORLDWIDE Very Easy HOT CONTACT Links...Here...Swedish housewives(traveller single matures, relatives and paid madel ties of the Swedish halvofficial home-brothels, wives of ministerial staff, luxurious women of overclass almost looking for animal sex, exciting positions with groups and much more crazy experiences) loving to lick the ANIMALS' XXX. It's absolutely non commercial, non profit aims, only for exciting outside of officially husbands.. Swedish travel interests are only for SEX HOLIDAYS, like Thai and Bali brothels, but they can visit you too if you simply call and show your hot side.. Don't be shy; it's a tradition... This is a kind of the typical traditional Jewish-Swedish Holidays attitudes... Well, call and try to invite the wives of Swedish-Jewish ministries!.. Don't be shy and don't forget there is no such word (shy) in the Jewish-Swedish dictionaries... Tips!.. Lovely!... Do it!.. Why not!.. Just now!.. Very HOT XXX BODY CONTACT seller FAMOUS JEWISH WHORES' WORLDWIDE Forums Links... All these Links list copied from Sweden's Liberal Brothel Market best-sellers! This is a list on the
Very Easy Jewish Whores' The Swedish-Jewish girls&gays&matures&arranger Mammeles, licker adventurers mostly like the dogs and naturally doggy positions and traditionally all of them licking the animals' penis!... HOT CONTACT Links, enjoy yourself:

------
A. Jew-Swedish female Tigers:
http://www.atiger.pp.se/dagbok/gbook.html
Recommended by Kxxxxx: sex@xxxxxxx.se
------
Annie&Anitra&analt fnittra:
http://guestbooks.christiansunite.com/view.cgi?u=annie
Annica Tiger&her pimp's secretary Jontas@xxxxx.com
http://www.atiger.pp.se/dagbok/gbook.html
------
A-Tiger Mature still ficking Jonas Jontas 'cause he borned 1970:
http://www.atiger.pp.se/dok/htmltext.html
recommended by imported Greek Zionist pimp Vassilius: niclas@xxxx.se
------
Tibble Radio:
http://xxxxx.lycos.com/wgb/xxxxx.dbm?owner=X
Tiger Annika ficker Jontas-lika: www.atiger.pp.se/sida.html
-----

These wonderful "Fuck Forums" listed by the XXX experts on this chain; so-called the Swedish labeled Neo-Liberal Jewish brothel markets! Biggest distribution servers classified XXX... These actors all the famous best-sellers in so called axels of the Zionist dirty affairs... "We are the main experts on such sectors and all kind of XXX sections", commented Bonniers&Wallenberg bastards... Drop in, into deeply, sweetie!..WELCOME to the Jewish liberal prostitution markets dominated Scandinavian Oligarchie!... FUCK like Monica Lewinsky!.. Don't forget any extra comdoms; with best wished fucks!...

// Annica Tiger - rörd, men inte skakad

september 06, 2003

Statistik

Statistik ska man hantera varsamt.
Det går att påvisa att ju mer fil som säljs i en stad desto större är kriminaliteten.

Stora rubriker. Sju av tio män har fått stryk - av sin kvinna.

Jag läste nu i Aftonbladet att enkäten där gett vid handen att 2 021 män svarat, 51,5 procent uppgav att de fått det någon gång, medan 21,2 procent svarade att det får de ofta. Då undrar jag hur många av dessa män var medlemmar i de extrema mansgrupperingar som finns? Hur många av dessa män svarade som "kvinnor"? Oxå! Lite teknisk kunskap om att ta bort cookies och det går att svara fler gånger.

Med tanke på det jag påvisat förut att hälften av dem än som är medlemmar i en viss nätgrupp själva är dömda för barn- och kvinnomisshandel så står frågan öppen. Den är inte helt obefogad.

Jag efterlyser en mer kontrollerad enkät där man utfrågar ett typiskt genomsnitt av normalbefolkningen. Skulle resultatet bli detsamma då? Jag skulle välkomna en sådan. Vem initierar en sådan? Borde det inte ligga i allas intresse?

// Annica Tiger

Kollektiv orgasm

Jag misstänker att vissa manliga extremgrupper fick en kollektiv orgasm i går. Men när den nu gradvis ebbat ut tycker jag att de ska analysera texten och innebörden, samt inte dra falska växlar av det hela.

------
Grov, systematisk misshandel utförs av män. Våld som används för att förtrycka, förnedra och utöva makt - det drabbar kvinnor.

- Det vi talar om är kärlekspar som grälar och slåss. Inte misshandel, inte kvinnomisshandel och inte mansmisshandel heller, säger forskaren Hilda Pape vid Nova, Norska institutet för forskning om uppväxt, välfärd och åldrande.

– Men vid utövandet av "mildare" våld som örfilar, sparkar och slag - då använder kvinnor fysisk makt i minst lika hög grad som män, säger hon.
------

Det ÄR skillnad mellan kärleksgnabb och misshandel. Punkt slut. Det finns ingen statistik som påvisar att mansmisshandel är ett vanligt förekommande fenomen. Det finns däremot massor av statistik och undersökningar som påvisar att kvinnomisshandel är det.

Nu plädererar jag inte för användandet av någon form av våld. Allt våld är förkastligt. Men det är skillnad mellan äpplen och päron.

Dessutom är det barnen som drabbas värst. Men får minst hjälp och stöd. Ett barn som sett sin mamma bli sönderslagen, omfattas inte av straffbestämmelsen för misshandel. Barnen är också brottsofffer, men glöms bort.

// Annica Tiger

Spam

Telia är ibland djävligt snabba att stänga av privatkunder som spammar. Det är i och för sig helt okey tycker jag. Synd bara att de inte är lika snabba i andra abusefrågor. Men nu tycks de ha ändrat policy angående spam.
Eller?.

// Annica Tiger

september 05, 2003

Installation

I kväll blir det flott värre. Handelshögskolan har Professorsinstallation & Doktorspromotion i Stockholms Stadshus. Högtidsmiddagen får jag hoppa över då jag jobbar i natt, men jag ska vara med vid ceremonin för att hedra min lillebror. Närmare en doktorshatt än så lär jag annars inte komma :).

I går var jag hos tandis. Inga hål. Som vanligt. Tandsten däremot. Jag dricker för mycket kaffe och röker alldeles för mycket. Det sätter sina spår. Jag undrar hur det ser ut på insidan av min kropp? Eller det vill jag nog inte veta, när jag tänker efter. Sådeså! En del saker mår man bara bra av att vara ovetande om.

Jag hörde att en gammal kollega på posten har dött. Hon var inte mycket äldre än vad jag är. Jag har kommit till den åldern då jag uppmärksammar dödsannonser och ser att många i min egen ålder börjar ramla av pinn.

// Annica Tiger

september 04, 2003

Tjocksmock?

Bertan Pertan är i blåsväder. Igen!

Tjocksmockar. Tro inte att du är något. Tro inte att du duger. Du har inget att göra i samhället. Gå och häng dig. Gå och dra täcket över dig. Typ!

Budskapet kan tolkas så. Jag förstår inte vad utseende har med talang att göra. En sångröst kan bo i vilken kropp som helst. Jag lyssnar på musik. Hur den som framför den ser ut bryr jag mig inte om. Det är helt ointressant, rösten är det som avgör.

När ska utseendeshysterin avta?

Alla duger som de är. Punkt slut. Det är inte Bertan Pertan som avgör.

// Annica Tiger

Mörkrets furste

Hösten är på väg med stormsteg. Mörkret börjar lägra sig allt tidigare på kvällen och dagsljuset dröjer allt längre på morgonen. Vart tog sommaren vägen? Vart tog allt vägen? Alla ska och göra? Alla borde hinnas? Allt som sommaren skulle rymma och innehålla. Detta år.

Det är dags att packa ned shorts, sandaler och linnen. Nej, inte riktigt än då jag nog behöver dem på Cypern :). Det är dags att ta fram jackor och strumpor. Vilket jag redan har gjort för den delen. Frysmört som jag är.

Vi har redan börjat elda på kvällarna i brasan. Det dröjer nog inte på innan elementen dras igång. Det har redan börjat samlas lite fukt på insidan av rutorna på morgonen. Ett tecken på att natten varit kylig. Burr! Snart är det dags att skrapa bilrutorna fria från frost.

Jag vill besvärja bort vintern.

// Annica Tiger

september 03, 2003

Sömnbrist

Efter bara några timmars sömn ska jag släpa mig in till stan igen för ett obligatoriskt kvartalsmöte. Det enda jag vill är att sova. Sova. Soooooova....

Dessutom känns det som om jag är på väg att bli sjuk. Men i mitt nuvarande jobb får man BARA inte bli sjuk. Då blir det kaos.

// Annica Tiger - nyvaken

september 02, 2003

Reklam

Annica Tiger
Bilden kommer från Mats.

Jag lovar. Det är inte jag som infiltrerat Text-TV :).

// Annica Tiger

Ikeabordet

Jag läste en intervju i helgen. Det var Leif G W Persson som var på tapeten. Han är känd för att sticka ut hakan. Han oxå. Han har tidigare påstått och det är inte alls utan täckning (med tanke på hans insikter i det hela via sitt arbete), att mörkertalet av förekomsten av våld mot kvinnor är bra mycket större än antalet anmälningar.

I artikeln påstår han att nio av tio hustrumördare går fria. Mannen kommer med historien, serverad på sitt sätt.
– Vi bråkade och sedan tog hon bilen och stack.
Han utelämnar delen där han slog ihjäl henne. Leif G W Persson påstår och jag tvivlar inte en sekund på det, att om mannen lyckas gömma kroppen väl (vilket inte är så svårt) och sedan lyckas hålla tätt så är biffen klar. Sett ur mannens perspektiv.

Det går även bra att gå fri, även om nu polisen hittar liket. Här drogs det s.k Ikeamordet fram. En man påstod att han och kvinna buggat i vardagsrummet och sedan hade hon fallit och slagit ihjäl sig på Ikeabordet. Att han inte ringde och anmälde det hela motiverade mannen med att han var rädd.

Ja, med tanke på att han nästan slagit ihjäl sin förra fru kan man kanske förstå det. Ironi! Hur som haver. Mannen blev frikänd. Rätten menade på att det inte var helt uteslutet att mannens berättelse var sann. Leif G W Persson menade på att det det är omöjligt att bugga ihjäl någon mot ett Ikeabord. Jag är böjd att hålla med. Med tanke på det skräp som Ikea brukar sälja. ;)

// Annica Tiger

september 01, 2003

Positiv feedback

Jag blir så glad över mail som nedan:

KANON! För 3 veckor sedan visste jag inte vad en HTML-kod var, men nu, med din hjälp och en stor portion envishet har jag en egen hemsida!! Kanske inte det allra snyggaste, men dock.

Det gör att drivkraften att fortsätta hålls uppe!

Det ger mig mer när vanliga personer ger positiv feedback än när pressen skriver om mig. Fast visst har det gett mig råg i ryggen, det oxå.

Ur Industry Standard 7 juni 2001 - Vi byggde IT-Sverige
"Tjejernas förebild Annica Tiger har lärt svenska folket göra hemsidor... Hon är också en av personerna bakom http://www.opk.org, en e-postlista som fick stort genomslag i media hösten 1999 när 1000 kvinnor i IT-branschen listades."

Helsida i Svenska Dagbladet torsdagen den 8 april 1999
"Annica är lite av en kändis på Internet...En skyddande och kaxig Internetmormor, ja den rollen har Annica tagit på sig. På hennes hemsida finns, förutom html-skolan, hennes dagbok (med vilken hon vill gjuta råg i ryggen på folk som känner sig osäkra) och en sida med information om vad man kan göra om man blir trakasserad på nätet."

Helsida i Internetworld nummer 1 1999 Ett personporträtt
"Annica Tiger - superhjälte för tjejer och html-snickare. Annica Tiger idag är en omtyckt Nätkändis, trots att få vet hur hon ser ut. Annica Tigers hemsida är kult."

Helt uppslag i Aftonbladet Kvinna torsdag 8 oktober 1998
Jag ger där råd och dåd hur man ska agera om man blir utsatt för abuse på nätet. "Varför ska man acceptera trakasserier på nätet, när man inte gör det i verkligheten? undrar Annica Tiger, projektledare på Tele2."

Halvsida i Avisen lördag 3 april 1999
"Internet är en spegel av samhället både på gott och ont. När användningen av det ökar, ökar givetvis problemen, säger Annica Tiger, en svensk nätpionjär som på sin hemsida lagt upp information om hur man ska agera som privatperson när man utsatts för något man upplever som kränkande. Något som ofta benämns med det engelska ordet abuse."

// Annica Tiger