Detta är ett arkiv, besök gärna min aktiva blogg.

Annica Tiger

Till arkivets början

<---- Tillbaks till resten av månaden!

15/12-01

Att det går en Harry Potter-feber kan ingen undvika att notera. Jag var inne på Apoteket häromdagen och till och med där syntes spår av den, i och med att det såldes Harry Potter-plåster. Det måste svida i föräldrarnas plånböcker när det skapas sådana här kommersiella feberyror. Jag tycker nog att författaren och/eller förlaget har ett ansvar. Vem är det annars som signerar avtalen att Harry Potters goda namn får användas? Barnen kan inte förstå detta. Föräldrarna förstår. Men hur kommunicerar man det till barnen? Det sägs att pengar inte luktar, men om inte, vad är det som ger en fadd smak i munnen? En ny feber är på gång, kanske för en liten mognare målgrupp. Sagan om Ringen kommer att ta ett fast grepp runt landet snart. Men kommer det att komma Sagan om Ringen-plåster på Apoteket? Jag har inte läst boken. Det törs jag medge. Jag har försökt. Men boken fängslade ej mig så jag lade den ifrån mig efter ett tag. Jag som annars är en riktig *bokslukare*. Jag vet inte om jag ska känna mig tråkig, dum eller *what so ever*. Det verkar nästan vara en ovanlighet att inte ha läst boken Sagan om Ringen, eller böckerna ska man väl säga. Det är inte bara en om jag inte minns fel. Sagan om Isfolket däremot plöjde jag igenom alla c.a 30 band rakt av en regning sommar. BTW - ord och inga visor.


14/12-01

I Kenya är det numera förbjudet att könsstympa flickor som är yngre än 17 år. Det har regeringen beslutat, allt enligt FL-Net. Lovande! Det glädjer mig! Ett steg i rätt riktning. Flera steg bakåt har däremot tagits i Israel- och Palestinakonflikten. Det oroar. Mycket! Ähhhh, inget vi behöver oroa oss för här i Svedala? Jo! Det som händer därnere påverkar i mångt och mycket tryggheten och säkerheten för oss alla. För dem som drabbas av det på plats måste det vara hemskt, oavsett vilket läger de tillhör. De allra flesta vill nog, som både du och jag, leva sina korta liv här på jorden i lugn och ro under fredliga former. Stridstupparna i sin tur, ja - varför kan de inte avreagera sig på Quake eller liknande? Playstation 2?

Nytt virus på G. Tack EvaP för den varningen. Tack dessutom r2 för dina rader som värmde. BTW - om det jag skrev i går om den ovanligt varma årstiden. När jag satt och läste i soffan igår kom en geting farande. Det måste väl anses som ganska ovanligt? I mitten på december? PS! Extraordinära sätt att kommunicera :)))) på - läser du detta Carina A. så hör av dig. Det verkar inte som det telefonnummer jag har funkar längre.

"Never argue with idiots, they'll only drag u down
to their level and beat u with experience.

13/12-01

Ha en trevlig lucia-dag!
Ta det lugnt med glöggen :), iaf om du ska köra bil.
Det är förunderligt varmt ute. Jag springer fortfarande omkring i bara T-shirten på tomten. Nå, jag har långbyxor oxå :). Men ytterkläderna får hänga kvar på hallhängaren om jag ska ut och sköta om hönsen eller bara kolla in vad hundarna gör/gjort. Vid promenaderna åker ytterkläderna på, men oftast oknäppta då det annars blir för svettigt. Det lär inte bli en vit jul om det fortsätter så här. Men å andra sidan, jag klagar inte. Jag har inget emot vädret *as it is*. Hellre det än -25 grader kallt. Snön klarar jag mig utan. Det är nog tur att jag inte blev kvar i Boden, min födelsestad. Jag hade nog aldrig trivts med den långa vintern.

B. och jag äger en kåk. Vi delar på lånen, två stycken. Vi får från Spintab gemensam information i ett kuvert adresserat till bägge. Spintab sparar dessutom in ett porto där :). Men Nordea sänder alltid ut två kuvert, ett till mig och ett till B. Det till mig innehåller kort information. Det till B. (som denna gång) innehåller det väsentliga, som svarskuvert, räntebesked och villkorshandlingar. Han är man. Jag är kvinna. Varför denna traditionella uppdelning? Lever Nordea kvar i uppfattningen att mor är rar och far ror, dvs mannen sköter ekonomin och kvinnan hushållet i övrigt? Ja, annat kan jag inte tolka det som. Vad jag har förstått bland min bekantskapskrets är det nog mer regel än undantag att kvinnan sköter det ekonomiska nuförtiden. Eller? Överreagerar jag? Hur som haver så har B. utan knot accepterat att jag sköter ekonomin. Rätt man på rätt plats. Han är bra på mycket annat, där jag står mig slätt.

Tangentbordet börjar sjunga på sista versen. Vänstra CTRL-knappen är ett minne blott :). Avslutningen på kursen igår var trevlig. De andra gick vidare till Elverket. Jag valde att svänga förbi Hubben. Trevligt att möta gamla bekanta. Nya oxå för den delen. Jag ska sluta bedöma folk efter hur de *mailar*. Jag lovar :). Jag surfade förbi Uppdrags Gransknings diskussionsforum. Seriösa? Nejnejnej! Många inlägg av Anonym. Vem/vilka kan det vara?

Att tillfoga någon orätt
är mer förnedrande
än att lida en oförrätt.
Platon

12/12-01

Jag spelade in Uppdrag Granskning igår och ska försöka se det igen senare under dagen. Programmet handlade om hur kvinnor tvingas till samarbete med de män som misshandlat dem. Känns det igen? Jag lär återkomma till programmet här i min dagbok. Jag kunde bara se det med "ena ögat" igår. Temat är viktigt! Synd bara att de som verkligen skulle behöva ta till sig detta skärmar av och vägrar ens vilja försöka förstå. Reprisering den 14:e och 17:e, för er som missade programmet. Varför jag bara kunde se halva programmet? Tja, när B. kom hem sent omsider efter en lång dag på jobbet igår ville han se handbollen. Så jag kopplade på videon redan från start - man har ju framförhållning :). Man måste jämka i ett förhållande. Videon löser de flesta kanalkrockarna. Det som kan krångla till det ibland är valet av program som i så fall ska spelas in. Men just här var det inga problem att prioritera. Att kika på handboll dagen efter är säkerligen ingen höjdare ens för en sportfantast. Att bråka om TV-program är det sällan vi gör här hemma. Däremot är det en ständig kamp om makten över fjärrkontrollen, nej - skämt åsido - men jag blir vansinnig på *meningslöst zappande fram- och tillbaka*. Då läser jag hellre en bra bok.

Ha en underbar dag!
*kram* Annica


11/12-01

Jag börjar nog bli lite senil. Teflon-minne! På tal om det jag skrev igår. Jag glömde bort Love - ett kombinerat "Tigerlänks/Dagbok på nätet"-barn som kom redan år 2000. Rätt ska vara rätt :). Syskon är på väg. Grattis! Imorgon är det avslutning på kursen. Skönt, men samtidigt givetvis tråkigt. Men allt varar inte för evigt. Nu är det nästa termin som gäller. Men dessemellan är det jullov.

Jag har gjort många dumheter i mitt liv
och det tänker jag fortsätta med.
Det är dom som är kryddan i livet.
Birgitte Bardot

10/12-01

Det är ofta jag har hört folk säga, i olika sammanhang, "Det är ju bara en hund". Andemeningen är, får jag förmoda, att hunden anses vara lite mindre värd än oss människor. Hundar anses väl kanske inte besitta känslor och/eller ha en tankeförmåga samt lider ej av vanvård då med andra ord. Men ibland får jag för mig att vissa människor har samma attityd när det gäller barn. Hur ska man annars förklara att barn tvingas till umgänge med föräldrar som begått övergrepp på dem/syskonen eller misshandlat deras andra förälder, ofta i deras åsyn. Det är för mig en stor gåta. Tänk om någon skulle våga behandla oss vuxna så? Jag läste i Aftonbladet igår (jag hittade ingen länk till artikeln på webben) om Anna, 11, som måste sova hos sin incestdömde fader. Anna har fått en kontaktperson som stöd!!! vid övernattningstillfällena. Att den kontaktpersonen råkar vara faderns nya fru, som konsekvent förnekar att mannen begått brott överhuvudtaget, kan knappast vara till fördel för Anna. Hon lär inte bevaka och vid behov skydda Anna i tillräcklig omfattning. Pappan är dömd för våldtäkt (både i tingsrätt och hovrätt) av Annas syster samt för misshandel av en annan kvinna. Chefen på socialkontoret försvarar sitt agerande med att "vi försöker alltid beakta barnets bästa. Vi tycker det är viktigt att barn har tillgång till båda sina föräldrar".

Jag har börjat med en liten julstädning på Dagbok på nätet. Jag tänker ta en sida i taget. På tal om Dagbok på nätet. Jag vet att många har träffats IRL och att många bekantskaper utvecklats till vänskap. Men häromdagen fick jag veta att ett par hittat varandra via Dagbok på nätet. Det roliga i kråksången är att de även ligger listade ovan- och under varandra. Så rart - *vinkar till dem*. All välgång önskas till er bägge i framtiden. När första "Dagbok på nätet"-barnet kommer så hör av er :).


9/12-01

Ha en trevlig 2:a advent!
Tänd ett ljus istället för att förbanna mörkret.
Robinson! Återigen en arrangerad utröstning. Lägg ned programmet! Skänk inspelningskostnaderna till Rädda Barnen istället. Ja, jag vet att det bara är att låta bli att titta på programmet :). Annars? Jag fick besked att jag kommit in på en av de kurser jag sökt till våren *vågen*. Jag har sökt tre olika kurser, det är lika bra att passa på under tiden ekonomin tillåter det. Kurserna är inte gratis, men jag ser det som en investering inför framtiden. Smulan mår bra. Hon håller på att riva hela huset med sin plast-tratt. Men den måste sitta på, annars skulle hon nog tugga upp sårkanterna. Det är ett långt ärr, flera decimeter, hon har mitt på magen nu. Hon ser så naken ut eftersom hon är rakad på hela buken.

Det finns inget värre än aktiv dumhet.
von Goethe

8/12-01

Kräfskivor är trevliga. Kräftgång mindre trevligt. Männen drar ifrån i löneligan! "Löneskillnaderna mellan kön består, trots att vi befinner oss bortom år 2000. Fortfarande tjänar kvinnor betydligt mindre än män. Inom vissa grupper har löneskillnaderna till och med ökat det senaste decenniet. Det visar ny lönestatistik från SCB". Ja, vad säger man om det? Varför har en manlig tekniker som servar en maskin mer betalt i timmen än ett kvinnligt vårdbiträde som servar människor. Florence Nightingale i alla ära, men ska det vara så? Det är frågan. När kommer svaret? När kommer förändringen? Jag läste i en annan tidning att en undersökning visade på att det fortfarande är kvinnorna som utför mest obetalt arbete i hemmen. Dubbelarbetandet har alltså inte heller minskat. Kan det ha ett samband? Är det arbete kvinnor presterar mindre värt? Är kvinnan i sig mindre värd? Man kan ju undra ibland :).

Mer tidningsläsning....I veckan läste jag om Zenita som vann kampen om sin son. Det var en läsning som gav hopp om framtiden. Det finns fler likartade fall, där barn har förts ur Sverige med Haag-konventionen som rättesnöre. Men vad som har varit barnets bästa har det inte tagits hänsyn till. Det har i princip inte ens prövats. För ett halvår sedan fördes Zenitas son till pappan i USA, allt efter svensk domstols tolkning av Haag-konventionen. Sonen har haft ett rent helvete i USA. Pappan var minst sagt en lämplig vårdnadshavare. Ja, jädraranamma - det vågar jag skriva för en man som jagas av polis, har ett trettiotal åtal emot sig och lever ett missbruksliv kan knappast ge sonen ett mer kärleksfyllt och harmoniskt liv än modern här hemma i Sverige. Mannen har dömts att inte ha någon umgängesrätt. Nu är sonen hemma. Äntligen. Jag hoppas att han hämtar sig och inte har tagit skada av de omtumlande månaderna i USA. Jag hoppas att rättens ledamöter som tog beslutet får sig en rejäl tankeställare nu. Jag hoppas att myndigheterna äntligen ska få upp ögonen för att det MÅSTE vara för barnens bästa beslut tas, allt annat kan bli sååååå galet.

Folk kallar mig feminist, bara för att jag ger uttryck för
känslor som skiljer mig från en dörrmatta eller ett fnask.
Rebecca West

7/12-01

Nu har det börjat lugna ned sig lite. Smulan sover en hel del, men verkar må bra för övrigt. Aptiten är det inget fel på :). Tyvärr innebar allt detta stök med Smulans operation att jag missade en hel del. I söndags fick jag svika mina klasskamrater, men vad jag har hört fixade de tidningen galant. Men dåligt samvete har jag - de fick slita till klockan åtta på söndagskvällen. I onsdags missade jag ett spännande möte med två journalister. Jag ville så gärna....men ibland får man prioritera. Jag får nog anledning att återkoppla till dem igen angående det som skulle avhandlas på mötet. Jag ser fram emot resultatet av det hela. På tal om journalister :), jag hade nästan glömt detta nedan *vinkar till H.L*.

Sveriges 25 bästa privata hemsidor En trevlig utmärkelse som kom igår!
Vem skulle inte bli glad för detta?
I Internetworld 11 (kommer ut i affärerna den 11 december) utses Sveriges 25 bästa privata sajter 2001 och Annika Tigers Html-nybörjarguide kommer på 17:e plats.
Annika Tiger har lärt många av oss att skriva html på ett korrekt sätt. Hennes html-guide hör till de verkliga klassikerna på svenska internet. Annikas egen karriär på webben inleddes 1996, då hon fick sparken från jobbet som butikskassörska och bestämde sig för att pröva något nytt. Hon har gått några kurser men är i stort sett helt självlärd. Annika hör också till dem som hårdast har slagits för ren och snygg kod och att företag och webbmakare ska hålla sig till en enhetlig standard. Hennes html-guide har ungefär 1500 unika besökare per dag, allt från skolelever till pensionärer, och varje dag får hon också massor med frågor via mejl. Annika Tiger är 48 år och bor i Stockholm.


6/12-01

Nytt virus på G. Att de bara orkar hålla på. Kan inte alla jordens hackers och crackers ta och utnyttja sin överskottsenergi på annat sätt? Vad sägs om att rädda regnskogen? Jaga pedofiler?

Klockan 10 igår förmiddag ringde de från Ultuna och meddelade att Smulan var _mer_ än pigg, dvs jag skulle få komma och hämta henne. Jag såg på fakturan att de gett henne en lugnande spruta på morgonen. 14.000 pix totalt, men jag behövde bara lätta på 4.500 - tack vare hundförsäkringen. Jag släppte allt jag hade för händer och satt mig i bilen och drog järnet. Koppel och halsband glömde jag ta med mig. Det fick jag köpa på Ultuna. Vad ynklig lilla gumman såg ut. Jag hoppas allt går väl nu. Nalle är lite jobbig, han verkar tro att hon löper så vi får ha dem åtskilda. Det är väl blodet i pälsen som luktar. Men det är inte läge att duscha henne precis. Än! Håll tummarna! Jag gör det. BTW - det var skönt att ha henne i sängen igen. Fast den däringa plast-tratten runt huvudet innebar lite allmänt bök och stök för oss alla :).

Vad är det för skillnad mellan en bar och en klitoris?
De flesta män hittar baren.

5/12-01

Lilla gummanpumman.
Jag fick ett telefonsamtal från veterinären, Smulan låg fortfarande på operationsbordet. De hade hittat en cancerknöl på mjälten (stor som en golfboll), de ville kolla att det var okey att ta bort mjälten. En hund kan, likt vi människor, klara sig utan detta organ. Buknätet som omger bukhålan hade fastnat och växt fast i tumören. Vilka optioner har man i ett sådant läge? Knappast några. Jo, jag bad dem ta prover på knölen för jag vill veta om det är samma typ av cancer som i den knöl som togs bort från hennes ena bröstkörtel för ett tag sedan. Var kommer det att dyka upp nya knölar? Lungorna? Magen? Frågan kommer med automatik. Men parallellerna med Buster börjar bli oroväckande. Det var för cancer i mjälten han opererades och fick sedermera avlivas efter att inte klarat av konvalescensen på Ultuna. Han knäcktes psykiskt. Det var i december, det oxå - nio (9) år sedan. Smulan var en liten valp minns jag. Nu ska jag inte måla fan på väggen. Men..... Efter ronden idag får jag besked om hur det blir med hemgång.

Jag var hos läkaren igår. Blodfetterna har gått ned en aning, men jag ska kvarstå på den medicineringen resten av livet. Många andra prover jag tog i förra veckan var inte lika uppmuntrande, jag har alldeles för höga halter kortisol i kroppen. Remiss har skrivits, ev. kommande operation. Andra mediciner har skrivits ut. Jag känner mig som en levande pillerburk. Men vad sjutton gör man? Jag litar i detta fall på läkaren, han gör en stor studie på just sådana fall som mig så det innebär att intresse finns hos honom att medicinera rätt och att följa upp resultatet, så jag kommer antagligen att må oförskämt bra :) till slut. Inte för att jag mår oförtjänt dåligt just nu - men bättre har jag mått, det måste jag medge. Lite kuriosa och ganska komiskt i sammanhanget är att han sade sig vara imponerad av mina höga halter av kvinnliga hormoner, de högsta han hitintills noterat i sin studie. Klimakteriet är jag definitivt inte i. Jag flinade lite snett och tänkte i mitt stilla sinne att vi som kallas för nazifeminister, manshatare, livmoderstalibaner, påstås ha livmodern mellan öronen (av extrema mansgrupperingar) kanske bara helt enkelt är mer kvinnor än de klarar av? Skämt åsido....fundera kan man ju, se nedan.

AndersK, Anders34, Karin49 eller Nodaddy? Det är frågan. Har man rent mjöl i påsen om man inte törs stoltsera med sitt riktiga namn på hemsidor eller i inlägg? Jag skulle inte tro det. Jag fick ett mail som alertade mig om några inlägg på Webforum. Anders34 verkar få mer mothugg än mothåll. Det kanske förvånade honom! Det innebär faktiskt att hur mycket Nodaddy än försöker så är det väldigt, väldigt få som köper tramset rakt av. Ska nu Webforum anklagas för dataintrång? Ska de som gjort inlägg honom emot hängas ut i Nodaddys META-taggar? Jag tycker nog att Webforum kunde ta bort skiten. Men vill de bli förknippade med sådant här, så varsågod! Yttrandefrihet i all ära. Men vad har han för syfte med att korsposta urlen till sin sida? Får han för lite besökare? Är det för få som tar honom på allvar? Vad är det för hat som driver honom? Det kan inte vara lätt! Vad är det som får honom att tro att den rappakalja han skriver är sant? Godkänd av polisen. Tillåt mig småle. Med tanke på det jag skrev om i lördags så uppmanar jag alla som får liknande mail att kontakta mig. Detsamma om ni ser liknande inlägg som nedan på anslagstavlor och andra forum. Förtal är förtal. Förtal i mail är lika illa som förtal på hemsidor. Förtal faller ej inom allmänt åtal, dvs inget en allmän åklagare tar upp i första taget. De hänvisar till enskilda åtal och civilprocesser. Men jag samlar på hög. Likt en ekorre. En dag lär det räcka till för att få ögonbindeln av fru Justitia. Det har blivit ett glapp i gällande lagstiftning, som inte hänger med när det gäller Internets utveckling på gott och ont.

Forum7/HTML/000909.html
Forum8/HTML/000153.html
Forum1/HTML/004932.html
Forum9/HTML/000228.html


4/12-01

Tusen tack till Tobbe med familj för det lilla paketet i brevlådan igår som förgyllde eftermiddagen. Rörigt har det varit ett par dagar. Men nu är det *final* - det blir operation - idag. Att Smulan hade livmodersinflammation var det ingen tvekan om, frågan var mer om det skulle gå att bota det utan operation. Men två olika sorters penicillin har inte haft verkan. Jag har fått ge mig.....det finns nog ingen annan utväg. Smulanbulan, pussinussgurkan. Jag är inte orolig för själva operationen, även om man kanske bör vara det. De vet nog vad de gör därborta, rent medicinskt. De äter livmodersoperationer till frukost antar jag. Det är mer oroligt att hon ska lämnas bort, ensam och allena. Hon är lite *mammig*, minst sagt. Jag tänker ta hem henne så fort det bara går. Högst en natt borta från flocken, såvida inga komplikationer tillstöter. Det går lika bra att ha henne under observation här hemma. Det tar bara en timme med bil till sjukhuset, om det skulle bli något. Ja - kalla mig hönsmamma, larvig och fånig. Men det är som det är.


3/12-01

Dagboksnotering kommer senare idag
......eller imorgon.
Ha en bra dag!


2/12-01

Tänd ett ljus och lys upp mörkret.
Ha en trevlig 1:a advent!
*kram* Annica

Denna man är farlig -
han tror på vad han säger.
Joseph Goebbels

1/12-01

George Harrison - rest in peace.
Han fick aldrig uppleva det de sjöng om på
skivan Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band.

When I get older losing my hair,
Many years from now.
Will you still be sending me a valentine
Birthday greetings bottle of wine.
If I'd been out till quarter to three
Would you lock the door,
Will you still need me, will you still feed me,
When I'm sixty-four.

Yttrandefrihet under ansvar ska gälla alla. Alla ska ha rätt att yttra sig, såvida det inte gäller rent förtal, rasism eller andra brott mot gällande lag och nätetikett. Men yttrandefrihet tycks bara gälla för dem som missbrukar den. Är inte det väldigt selektivt? Hur ska man annars tolka detta nedan? En viss, i sig mycket vänlig och timid, person dristade sig till att kommentera Datainspektionens beslut i sin dagbok med ett enda rakt citat ur själva domen. Varken mer eller mindre. Inget förtal. Inget nedsättande. Bara en kommentar, en förvånad sådan. Hon var, likt många andra, upprörd över det faktum att Nodaddys sida friats, se mina anteckningar per den 2/8-01.

För ett tag sedan fick hon ett mail från Nodaddys. Ett riktigt hotfullt dito. Sedan kom ytterligare ett, med ett extra tillägg att om du inte gör som jag säger inom 24 timmar såååååå.... Observera skrivningen om mig - den kriminalitet och de brott som utförts i "Annika Tigers fotspår".

Påminelse nr 2 och sista påminelsen.
För din kännedom.
Jag har uppfattat dina skrivelser och namnpublicering i din internetdagbok som ett allvarligt och farligt hot. Det vill säga, att du personligen ... allvarligt hotar mig och andra människor och jag ser ditt agerande som ett syfte och som en del till den kriminalitet och de brott som utförts i "Annika Tigers fotspår". Du ombeds därför att omedelbart ta bort mitt namn från all anknytning till dig eller till de alias du använder på internet. Det har uppmärksammats att du har tagit emot det tidigare mail jag sände till dig från den 3 oktober 2001. Du har hitills negligerat denma begäran och jag anmodar dig att å det snaraste och inom 24 timmar hörsamma denna begäran.


Ja, när 24 timmar hade gått så fick hon ett nattligt samtal med ingen hemma i andra ändan luren. Det är för mycket för att vara en ren slump. Eller? Som någon slags hämnd eller hur det nu ska tolkas fick hon äran att genast inlemmas i Nodaddys META-taggar. Det finns många andra prominenta namn i META-taggarna :) så i och för sig kanske det ska tolkas som en merit? Våga kritisera nätgruppen FRIS (Föräldrar i Sverige) eller dess medlemmar och du hamnar med automatik i Nodaddys META-taggar.

<title>Umgängessabotage, trakasserier av kvinnor och dataintrång. Child visitation sabotage, harassments of men by females and hacking by feministic groups in Sweden .</title>
<meta content="Umgängessabotage, trakasserier och dataintrång. Child visitation sabotage, harassments of men by females and computer hacking by feministic groups in Sweden ." name="Description"> <meta name="keywords" content="annica tiger, annica, tiger, katinka löfquist, katinka, löfquist, alaniva, matz, marina, walström, fågel, fågel fenix, fenix, dataintrång, hacking, polisanmälan, kvinnofrid, gemensam, vårdnad, gemensam vårdnad, vårdnadsfrågor, barnets bästa, umgängessabotage, netbus, backorifice, abuse, kvinnomisshandel, shared custody, barnmisshandel, mansmisshandel, datainspektionen, vårdnadsutredning, internettbrott, misshandel, feminism, hackers, carolina, malin, parental alienation syndrome, pas, joint custody, media, child visitation sabotage, mediafacket, journalisthögskolan, personuppgiftslagen, datalagen, unicef, fris, sociallagen, socialtjänsten, vårdnadslagen, reklambyrå, harassments of men, computerhacking, feministic groups, nodaddy, vaktbolag, demokrati, bris, ufr, hot, polisanmälning, vapen, tiina, hansson, norrköping, könsdiskriminering, barn, yttrandefrihet, roks, riksorganisation, sverige, organisation, medlemmar">

Var är det för skillnad mellan en ny äkta man och en ny hund?
Det tar bara några månader att dressera hunden.

<---- Tillbaks till resten av månaden!

Till arkivets början

www.tiger.se, www.atiger.se, www.tiger.pp.se, www.atiger.pp.se, www.atiger.nu, www.nodaddy.se. Passagen, Tele 2, Telia 1, Telia 2, Spray 1,