Detta är ett arkiv, besök gärna min aktiva blogg.

Annica Tiger

Till arkivets början

31/7-98
Var och klippte mig igår, bara lite, lite grann :). Hatar frisörer, men har lärt mig att gå oftare och oftare för att iaf se till att håret är välvårdat *ler*. Hon (i min ålder) berättade att hon skaffat dator för att sköta sin bokföring hemma. Aha, sa jag - då ska du väl skaffa en Internetuppkoppling? Varför det? Jo, började jag ... i all välmening skulle jag berätta vad jag tyckte vad bra på nätet. Men man har blivit så *nördad* att det var inte det lättaste att få henne att begripa finesserna :-). Eller kanske efter det samtalet en stillsam undran? Är _det_ finesser?
Mailinglistor! Va - menar du att du sitter och skriver *brev* till helt främmande människor? Du känner ju tydligen inte dem? News! Diskussionsgrupper? Diskutera via *brev*? Diskutera vad då? Hemsidor! Funkar lika bra med direktreklam för att marknadsföra mitt företag. Surfa? Har hört att det bara finns massa porr och skräp på Internet. ICQ! ???? Mail! Det finns ju telefon? Förresten kostar det ju bara en massa pengar!

Kom och köp konserverad gröt!

30/7-98
Tokdårar! Skulle åka och handla cigg och tidningarna. Kom bara hem med tidningarna :). Riksbrist på cigaretter! Jajaja, värre saker finns väl, men _lite_ irriterande. Annars var gårdagen en klart tråkig dag. Regn! Ingen lust att göra något! Jo, lite gjorde jag. Hatar när folk bryter löften, oavsett vad det gäller. Nåväl - den som bröt sitt löfte till mig blev varse om att jag står vid mitt ord - *fuck* with me, and I *fuck* with you. Typ!

Grattis Zoega, som lyckligtvis fick hem sina hundar välbehållna. Vilken rysare!

29/7-98
Lilla bilen (Forden) klarade besiktningen, kors i taket. Dock med en anmärkning att det _kanske_ var dags att byta bensintanken. Som han sa - den bör bytas. Dagens understatement :). Vem vill åka omkring med en bensintank som läcker, men det blev ingen prick i protokollet. En flaska K-sprit *stort garv* fixade resten man kan oroa sig över när det gäller en gammal bil utan katalysator. Nåväl - föredrar Volvon, eller traktorn som jag brukar kalla slagskeppet för (ja, den låter som en sådan). Kommer så väl ihåg första gången jag skulle ratta den nyinköpta bilen. Jag är kort i rocken och såg inte vart flyglarna slutade, det gör jag inte nu heller men *who cares*? Man känner om det tar emot ;-). Trodde väl aldrig att jag skulle fastna i Svensson-fällan och skaffa Volvo? Men jag förstår dess populäritet nu. Drömmer om att lacka om den, tiger-gult :), gärna med motivlack på en tiger. Gärna en personlig namnskylt oxå.

28/7-98
Låg och jäste i solen 6 timmar igår :). Man får passa på, inser att det lär inte bli så många soldagar för övrigt under semestern. Att läsa väderleksrapporterna är inte upplyftande direkt. Använder aldrig solkräm, men däremot efteråt är jag generös med vanlig hudkräm. Har bara bränt mig en enda gång (för länge sedan) i hela mitt liv och det tämligen oavsiktligt, satt på Mörkö brygga en hel kväll med solen i nacken och då blev det köttsår :(. Men vad gör man inte när man är nykär, eller gjorde rättare sagt ;-).

Nu är vi 80 stycken på Dagbok på nätet. Jättekul! Varav hela 7 stycken från Borås! Drygt 6600 besökare på snart 2 månader, vilket innebär förhoppningsvis att *gästerna* får besök, dvs dagböckerna läses oxå. Hur det än är så vill väl de flesta iaf att någon läser deras dagbok. Till skillnad mot en dagbok man skriver i bokform, de har ju oftast hänglås ;-). Vad det _nu_ kan bero på? Kör folk med dubbel bokföring :))).

Varför *fejkar* så många kvinnor orgasm?
Därför så många män *fejkar* förspel!

Så lite allvar mitt i alltihopa!
Just nu skäms jag över att vara svensk, med tanke på det som händer bl.a i Klippan och Gimo. Skinnhuvuden trakasserar invandrare. Dj*vla rasister! Dj*vla nazister! Ni som säges värna om den svenska flaggan, GÖR DET DÅ men på rätt sätt. Visa att vi svenskar är ett folk med ett öppet sinne, ett folk som inte är rasister, ett folk som inte brukar våld och ett folk som behandlar ALLA lika, oavsett kön, ras och/eller ålder.

27/7-98
Skrattade gott när jag läste en intervju med Gerda Antti igår. Frågan var: En del feminister säger att om kvinnor styrde världen skulle vi slippa krig.
- Nej, det tror jag inte. Om de här kvinnorna tror att kvinnor är så himla kloka skulle de väl uppfostra sina pojkar annorlunda. Så det där är bara skitsnack.
Inget tjafs här inte ;).

Regnig gårdag, men eftermiddagen blev fin. Kände för att ta en skogspromenad, tänkte att lilla Smulan skulle få följa med. Den damen har sina bestämda åsikter om allt, hon vill ha full kontroll över händelserna :-] (sådan matte, sådan hund). Hon har sina två promenadslingor och allt annat därutöver ingår lixom inte i hennes dagliga rutiner. Men med lite lock och pock, samt lite milt tvång fick jag henne att hänga med. Väl inne i skogen tog hon täten, som vanligt :). Tror att detta evinnerliga regnande denna sommar var av nöden? I skogen var det trots allt regn som öst ned tämligen torrt. Alla härliga *njuffepölar* som vanligen finns var torra? Inte ens myren mitt inne i skogen var vattenfylld och _det_ är första året jag sett det fenomenet. Så det blidde inget badande för henne, men ändock en skön promenix för oss bägge. Nalle fick ta en *light-version* senare dvs kortare vända, han har varit lite hängig sista dagarna.

Glöm aldrig Förintelsen.

26/7-98
Igår sov jag, sov och sov ... skönt! Tack och lov fick jag häromdagen medicin mot mina *Rolling Stones-anfall*, ett anfall kom på fredagkvällen men tack vare medicinen kunde det passera tämligen obemärkt. Att jag inte fick dessa mediciner av min husläkare på en gång är mig en gåta. Visst han skrev en remiss 25/5, som skickades först 26/6 till Karolinska, men inte ett ord om att det fanns superbra mediciner att tas vid akuta anfall av gallstensbesvär. Tack säger jag till den kvinnliga läkare som vikarierade för honom när jag ringde efter det hemska anfallet jag hade förra helgen. Ja, HEMSKA :-), för det är bra mycket värre än att föda barn kan jag villigt erkänna.

Aftonbladet Kvinna hade en artikel igår om att - bli en överlevare :). Tja, _det_ är jag redan sedan många år. Men avsikten var att kvinnor skulle ta kontakt med sin kommun med devisen "JAG VÄGRAR VARA RÄDD!". Lovvärt! Men jag går ett steg längre här i min Reload för jag är övertygad om att även män kan känna en osäkerhetskänsla när de vistas ute på gator och torg. så jag ger er chansen att via formuläret visa att ni tycker "JAG VILL ATT ALLA SKA KÄNNA SIG TRYGGA!" Så, skicka ett mail till regeringen du oxå! Du måste ange namn och e-mailadress då jag anser att anonyma mail är ganska meningslösa :). Sedan så är det *proggat* så att det syns vartifrån det är skickat, ip-nummer osv. för att undvika missbruk. Du kan skicka formuläret *as it is* färdigifyllt men kan givetvis lägga till egna kommentarer. Väl bekomme! Det är de små, små dropparna som urholkar stenen. Man ska inte ge upp innan man ens försökt ;-).
Annica - som hoppas alla får en bra dag!

25/7-98
Telefonen proggad - Vacation - Back August 10.
Yippeeeeeeeeeeeee!
På tal om fästingar. Hur är det hemma hos er? Där jag bor verkar de ha dött ut? Har hittills bara sett _två_ ynkliga rackare i år. Inte för att jag klagar :-), men det sades ju att i år skulle det bli ett riktigt *fästingår*.

Ähhh, *snark* går nog och lägger mig en stund till! :)
Ha en bra dag. *kram*

24/7-98
Måste ha sysselsättningproblem? Har gjort en 100:a lista, samt lagt in ett röstningsscript och en anslagstavla på Dagbok på nätet. Tog mig även tid att svara på en drös med frågor :) av EvaP, communityledare på Space, Kultur och litteratur.

Jag är tydligen ganska burdus ibland? Men ibland så blir det bara så. För att tydliggöra vissa saker måste man ta fram storsläggan, eller? Ta det här med manligt och kvinnligt kontra jämlikhet. Många killar menar på att vi lever i ett jämlikt samhälle i Sverige. Jaja, vi kvinnor får ju rösta numera, samt äga och ärva. Tack för det. Jag hade nog haft svårt att leva för 75 år sedan ;-). Visst börjar det luckras upp, vi kan diskutera om våra olika könsroller. Men ändå på något sätt konserveras våra könsroller och förs över till nästa generation, mer eller mindre omedvetet. Fortfarande gör vi skillnad på könen i barnens uppfostran, måhända omedvetet visserligen. Men det är så mycket mer. Makt! Anpassning! Dolda budskap! Vi ser inte längre orättvisorna? Vi måste ompröva våra attityder och värderingar för att mötas som jämlikar! Byt ut manligt-kvinnligt mot mänskligt!

Jag skulle i alla fall som kvinna reagera om jag läste/hörde talas om:

 • att det fortfarande fanns motstånd mot manliga präster
 • att många män tvingades in i deltidsfällan
 • att männen överlag tjänade mindre än oss kvinnor enbart pga sitt kön
 • att samhällen tvingade män att bära slöja
 • att män inte fick gå ut ensamma utan kvinnligt sällskap
 • att män i vissa samhällen inte får läkarvård för att de är män, inte får utbildning eller ens arbeta
 • att det fortfarande anses fult om män röker på öppen gata
 • att män som visar att de har ett sexualbehov kallas för horor och lättfotade
 • att män som pojkar omskars helt, dvs ollonet (känselorganet) skars bort under primitiva förhållanden
 • att så få kvinnor utnyttjade sin mammaledighet
 • att män inte fick gå lättklädda i värmen, gjorde de det iaf fick de skylla sig själv om de väckte våra lustar och våldtogs
 • att männen tvingades till dubbelarbete hem/arbete
 • att många män var prostituerade och förnedrades av oss kvinnor
 • att så få av männen var företagsledare
 • att pojkar fick mindre *utrymme* och uppmärksamhet i skola och på dagis enbart för att de var killar
 • att pojkidrotten missgynnades, ekonomiskt och resursmässigt
 • att tidningarna mest refererade kvinnlig idrott
 • att män upplevde det som att de måste vara bättre än oss kvinnor för att tas på allvar och bli accepterade inom yrkeslivet
 • att män anses som orena om de inte är oskulder när de gifter sig
 • att flertalet av dem som misshandlades och våldtogs i hemmen var män
 • att det var vanligast att små pojkar utsattes för övergrepp och incest
 • att det det var okvinnligt att gråta och visa sina känslor
 • att män jämt skulle ses som sexobjekt
 • att kvinnan bara vräkte sig i TV-soffan när hon kom hem från jobbet medans mannen får fixa mat, snyta ungar och natta barnen
 • att mannen alltid var tvungen att ta huvudansvaret för barnen
 • att män inte skulle kunna gå in på en chat med *nicket* Anders, 15 år utan att överdrösas med sexuella förslag
 • att ordet "mansfrid" var på varje mans läppar
 • att flertalet män upplevde det som otryggt att gå ut, besvärande blickar och överfallsrisk
 • att mannen inte fick bestämma över sin kropp, dvs fria aborter ifrågasätts
 • att namnet på mannens könsorgan skulle anses som ett skällsord
 • att män riskerade blodproppar pga p-piller-ätande
 • att män fick sämre sjukvård vid hjärtinfarkt pga sitt kön
Annica // *funderar*, det var _inte_ roligt att skriva listan ovan
I'm just a soul whose intentions are good,
Oh Lord, please don't let me be misunderstood ........

Baby, do you understand me now,
Sometimes I feel a little mad.
But, don't you know that no one alive can always be an angel.
When things go wrong I feel real bad.

Baby, sometimes I'm so carefree,
With a joy that's hard to hide.
And sometimes it seems that, all I have to do is worry
And then you're bound to see my other side.

If I seem edgy,
I want you to know,
That I never mean to take it out on you.

Life has its problems,
And I get my share,
And that's one thing I never mean to do, Cause I love you,

Oh, oh, oh, baby - don't you know I'm human.
I have thoughts like any other one.
Sometimes I find myself, Lord, regretting,
Some foolish thing - some little simple thing I've done.

ANIMALS

23/7-98
Dagbok. Reload. Funderingar. Kärt barn har många namn.
För att en dagbok ska *finna en plats i mitt hjärta* måste den innehålla något som berör mig. Tankar och funderingar, givetvis bitvis liknande dem jag själv har. En dagbok som växer är Susannes, djupsinnig men ändå lättsinnig. Ingen dagbok direkt för slösurfaren :-) eller strötittaren.

Jag skulle nog inte platsa i såpoperan - Goda grannar :-). Normalt sett så är jag den typ som inte bryr sig vad grannarna eller folk i gemen gör så länge de inte inkräktar på mitt liv och leverne och förhoppningsvis vice versa, men däremot anser jag att man bör ha en rak kommunikation för ett friktionsfritt *grannboende*. Något jag _inte_ tycker om är när folk utåt mot varandra håller god min men sinsemellan pratar illa om andra.

Själv säger jag och visar vad jag anser om saker och ting. Har ett gediget tålamod, men tam-katten kan förvandlas till en riktig tiger när tålamodet brister. Vilket har hänt! För är det något jag har svårt att tåla så är det rena rama idiotier på pin kiv. Har ju berättat i min dagbok om *luftning* av mina däck, om soptunnor mitt i vägen, stenar och stockar placerade så att fotgängare och trafikanter får väja.

Nu är det inte stenar längre utan pinnar/grenar som gäller ;-). En av grannarna kom häromdagen med sin splitter nya bil och touchade en av pinnarna så att den slog upp mot sidan. *Pissed off* var nog ett milt uttryck ;)))) för hennes reaktion. Men icke sa Nicke, ingen vågar framföra sina klagomål direkt till den person det gäller.

Är det bättre att tissla och tassla? Snacka skit bakom ryggen? Hånflina? Skratta åt personen? Än att direkt framföra irritationsmomenten till vederbörande som det gäller? Att skylla på att hon är utvecklingsstörd räcker inte, även de måste hålla sig till regler och normer om de ska bo ute i samhället. När jag försökte framföra klagomålen var det ingen som backade mig, utom då *hejarop* vid sidan om. Vilket fick A. att tro att jag var ensam om klagomålen och starta ett personligt krig mot mig.
Annica //
vill flytta :) *fetatrött* på idioter av alla de slag, även på mig själv ibland.

22/7-98
Ha broms på bilen är bra!
Likaså på cykeln!
Men vad tjänar bromsar som flygfän till? Hatar dem :(, får sådan *blaffor* av betten.

Pappa har flyttats till Täby, *flin* placera en gammal socialdemokrat där, ja ja. Han har iaf egen telefon på rummet, så det kändes skönt att få prata med honom. Han har humor :-) till tusen och ett glatt humör. Får ta fram kartan och se om man skulle tänkas hitta dit? Nu tror läkarna att det var en propp? Skillnaden för mig är svår att förstå? Får nog ta fram mina gamla medicinböcker.

Varför lagar inte ensamma män mat hemma?
Råvarorna är inte anpassade till brödrosten!

21/7-98
Pappa mår lite bättre, lite svårt att gå osv. Men hopp finns om livet :). Blev _lite_ orolig ett tag. Han är ju ändå 71 år.

Solen visade sig igår, häääääääääääääääärligt. Kom igen nu .. nästa vecka har jag beställt sol varje dag. SEMESTER. Inte för att jag ska göra något eller rättare sagt det är ju det som är vitsen - att jag inte ska göra något. Fast det vet man ju hur det blir med det ;). Ska iaf kika på hus! Sola! Gosa med hundarna! *Drömma*! Läsa lite böcker! Inte fnula med hemsidor! Inte koppla upp mer än två gånger om dagen för att hämta mail! Koppla av jobbet helt! Tömma skallen! Kanske t.o.m ta ett eller två glas vin på kvällen och koppla av! Bara vara mig själv och själv ;-).

<Vardagliga triviala händelser>
Kan vara ganska dråpliga ibland :). Igår när jag skulle stänga hönshuset så hände något oförutsett. Byter alltid till träskor, som står utanför i en liten låda med tak. Stack in höger fot och tog på träskon, gick galant. Stack in vänster fot, men något tog emot. Nytt försök, kom fortfarande bara in några centimeter med foten trots att jag pressade på. Böjer mig ned och kikar in i lådan. Inne i träskon sitter största paddan jag någonsin sett inkilad ;-) och ser ganska chockad ut. Tacka sjutton för det ;-). Fast jag såg nog lika lång ut i ansiktet. Släppte ned den i trädgårdsdammen där den fick begrunda sitt öde. Glömde att kyssa den, kanske var det min prins jag drömmer om?
</Vardagliga triviala händelser>

20/7-98
Numera får jag inte längre mail typ - hur ser du ut - hur gammal är du - jag skulle vilja träffa dig? Inte efter att jag lade upp scriptet som genererar olika bilder beroende på tidpunkt på dygnet. Förut var jag ganska selektiv med att exponera mitt utseende på nätet, men valde att göra det då jag ledsnade på frågorna ovan. Anser ju att utseendet egentligen inte är av primär betydelse, utan det är ju det som är på insidan som är viktigt. Men *muttrar* och *ler* samtidigt - det var ju det jag ville .... men något mail :)))) tackar man ju inte nej till? Skämt åsido:

Leder mig långsökt in på en händelse som inträffade för många år sedan, i en storstad och med en tjej och en taxichaufför inblandad. Händelsen är sann, dock så kan detaljerna slipats av pga tidsrymden och att det är en andrahandsberättelse som jag fick av en annan taxichaufför. Nej, det handlar inte om mig även om jag en gång i tiden hade ett *gott öga* till taxichaufförer *vinkar till C. och T. :-)* samt faktiskt har jobbat på en taxiväxel. Historien är komisk men tragisk och visar på hur elaka vi kan vara mot varandra i oförstånd. Sens moral är - ANVÄND ALLA DINA SINNEN.

Hon jobbade oftast natt. Hon hade en gudomlig röst, sensuell, sexig, mjuk och som gav outtalade löften, men hennes utseende var alldagligt och dessutom var hon kraftigt överviktig. En chaufför blev så betuttad i hennes röst att han tjatade till sig en träff i blindo. De bestämde att han skulle hämta henne efter nattpassets slut, exakt 03.00. Hon stod kvar några minuter utanför porten, men ingen gav sig tillkänna så hon fortsatte ensam hem i nattmörkret. Dagen efter hördes de åter via telefon:
Han: Du kom ju aldrig igår som du lovade. Den enda som kom ut klockan tre var ju en fet och ful brutta. Vart tog du vägen, jag satt ju och väntade utanför i bilen?
Hon: Det var jag ....
Historien förtäljde aldrig slutet, men det är ju inte så svårt att gissa ;-). Tror inte det blev fler blinda träffar?

19/7-98
Har flyttat in i Passagens Space, Expo 35+ ;-). Tänk om man kunde få flytta IRL oxå? Annica *drömmer*!

Nalle har återvänt från *dimmornas rike* och blivit normal igen, kelsjuk och mysig. Skönt att Smulan har slutat löpa, det är lika jobbigt varje gång. Men det får man ta när man skaffat hundar av bägge könen och inte vill ha valpar. Snacka om naturkrafter :-).

Tänkte göra en lätt lunch igår, köpte en burk skinka. Min vanliga sort fanns inte, Scan utan jag var tvungen att ta någon konstig importerad grön burk med skinka. Efter två plåster och 5 svordomar lyckades jag öppna burken men den åkte direkt i soporna. Sladdrig, klistrig, konstig kulör och inte alls som den svenska burkskinkan. Ville inte ens ge den till hundarna! Jag är kräsen! Får gärna kosta lite mer bara jag vet att kvalitén är bra och gärna då svensktillverkat. Säga vad man vill om de svenska bönderna - de kan iaf producera bra råvaror till förädlingsindustrin, som i sig oxå är mycket bra i Sverige. De tillverkar inte vilket *skit* som helst för vi svenskar är så bortskämda ;-). Ja, nu har man väl kvalificerat sig till att omnämnas som tråkig dagboksskrivare med Volvo *fniss* :))))) (internt skämt).

Från det vardagligt triviala ... Läste om systrarna *tuttar* Graafs premiärframträdande, en låt och dessutom playback. Hatar playback! En riktig artist kör inte playback! Stå där framme och mima, ska man betala för att lyssna och se på sånt? Men hur som haver - det räckte till en hel sida i tidningen. Men nyheten att ytterligare en pedofil-liga sprängts räckte bara till några rader. Ja, att spädbarn våldtagits är väl inget Svensson vill läsa om? Men däremot bör Svensson medvetandegöras om att detta förekommer, anser jag iaf. Vem kan tillåta att ens spädbarn används som *knulldocka* med medföljande underlivsskador som troligen gör att barnet avlider? Vem kan ha nöja av att kika på dessa bilder? Vem kan ha nöje av medverka på bilderna? Ändå finns denna företelse i vårt samhälle. Avslöjandena kommer ett efter ett - det är _inga_ engångsföretelser!

Så gnäller folk över bögar och flator, deras Europride 98 får kritik från *straighta* och från kyrkan. Fan ta er inskränkta människor, rikta er ilska och förmenta vrede mot det som verkligen är sjukt i vårt samhälle, pedofiler, nekrofiler, *maffian*, hallickar, langare, brödraskapet, mördare och våldsverkare. Vad gör det om flicka älskar flicka eller pojke älskar pojke - kärleken mellan vuxna människor är lika fin och helig vad man än *bekänner* sig till, så länge det sker på bägges villkor och med respekt för varandra.

Dagbok på nätet växer, kul med så många nya killar. Läs Salve, Claes och Joacim med flera, det har blivit så många att det inte går att rabbla dem alla. Kul!

18/7-98
Natten till fredag fick jag återigen problem med mina *Rolling Stones*, de ska ju inte komma förrän 31/7. Tackade förresten nej till biljetter - ångrar mig nu. Precis när jag skulle lägga mig i torsdags råkade jag passera TV:n och såg att en film med Dolph Lundgren startade i 3:an, vilket innebar att jag fastnade framför TV:n istället :). Snygg, läcker! Och han kunde tom agera :-). Fast löjligt, alla sköt mot honom, inte en träff men alla skott han sköt blev *hittar*. Nåväl, ramlade i sängs först vid 24.00.

Halv två vaknade jag och visste direkt vad som var på G. Natten tillbringades *vaggandes* av smärta på soffan samt som omväxling ibland hukandes över toa-stolen :(, värsta anfallet så här långt. Var ändock tvungen att ta mig till jobbet, det _var_ segt. Kunde inte ens dricka vatten (testade vilket resulterade i ett nytt anfall) på morgonen, te och kaffe var bara att glömma. Gick inte ens en sväng med hundarna, gav dem inte mat eller släppte ut hönsen. Men jag tog mig till jobbet sent omsider. Ville inte boka av ett möte, personen ifråga ska gå på semester och vi skulle stämma av lite grejer innan dess. Ett mycket spännande projekt som jag fått förmånen att vara med på ett litet hörn ;-). Åkte hem redan 11.00 - då _var_ hundarna hungriga kan jag lova, tur att tomten är stor och inhägnad så de kan i nödfall göra ifrån sig där.

Men en en fis i rymden just nu mina bekymmer - fick reda på igår att min pappa ligger på Huddinge sjukhus med förmodad hjärnblödning. Gamla gubben *kram* :), jag håller tummarna. Ont krut fårgås inte så lätt, eller hur pappa? Jag älskar dig!

Ta vara på varandra medans ni lever, nu och här.
En kram eller ett förlåt når inte fram i graven!

17/7-98
Åter en trevlig GirlTalk lunch. Tanken slog mig på hemvägen, åkte förresten NYA T-banetåget (snyggt tåg), att folk har fördomar så in i vassen när det gäller oss som är aktiva på nätet. Typ - skaffa dig ett eget liv! Varför det? Bara för att somliga inte kan kombinera jobb, fritid, socialt liv och Internet ska de inte döma andra. De som säger det är antagligen själv störda, ensamma människor som sitter och chattar dygnet runt, tryggt framför datorn och INTE har jobb, fritid eller socialt liv ;-). Trevligare och mer sociala tjejer än tjejerna på GirlTalk :)))) får man nog leta efter. Jag har fått höra ibland av *snorisar* att jag är för gammal för att vara så aktiv på nätet som jag är. Aha - Internet är bara till för människor under 25, eller? Ska man koppla ur den dagen man fyller 26, eller? Ähhh - så längre rullatorn tar mig fram till datorn så ... och jag inte glömmer lösenordet för att logga på.

Testade NS 4.5 på jobbet igår, tänker nog installera den hemma oxå. Men inte Win 98 som jag testade häromdagen - no way! För mycket besvär för så lite. Sitter här och drömmer om:
128 Mb RAM
4 Mb 3D grafik
32-spinnare
6 Gb HD
350 MhZ Pentium II
19 tums skärm
Slår nog till?

Hur sorterar en man tvätten ? ;-)
Smutsigt! Smutsigt, men ännu *bärbart*.

16/7-98
Och regnet det bara öser ned ... nynnar och nynnar.
Ingen brandrisk! Ingen vattenbrist! Inga ormar! Inga myggor eller flugor (vad lever fåglarna på nu?)! Inga fästingar (har bara sett två)! Minskad cancerrisk pga av inget solande! Slipper vattna i trädgården! Gräset växer så det knakar! Man får se det positiva i eländet ;-/, så gott det nu går. Ähhhhhhh .. it´s not enough! Vill ha sol! Vill ha värme! Vill ladda batterierna! Det _är_ tungt, *fetatrött* på vädret och ALLT annat jox oxå. Nästan så att man tar bilen och sticker iväg till närmsta öppna affär och köper en smaskig chokladkaka. Choklad sägs ju vara bra för humöret, inte bara vid PMS utan rent allmänt.

Hittade en rolig sajt igår, ett litet mysigt *community*. Värt ett besök! Jag loggade in mig på Upplands-Bro, *guess who* ;-). Hej, B. förresten, jag såg att du oxå fanns där.

Idag får jag tillfälle att kolla om *mackapären* finns på plats alternativt ser nyreparerad ut. ? - se tidigare anteckning 8/7. Lunch! Smaskigt! Kanske en choklad efterrätt till oxå ;)))?

Vad innebär en sjurättersmiddag för en man?
En sex-pack och en varm korv.

15/7-98
Ekar lite tomt i korridorerna på jobbet nu ;). Märks att det är semestertider. Har tidigarelagt min semester med en vecka så nu har jag bara en och en halv vecka kvar. Kände mig lite *tvungen* att göra det pga vissa orsaker, men *what the heck* jag ska inte göra något speciellt, bara slöa och lata mig. Koppla av! Koppla ur :), njae får se hur det blir med den saken. Även i trafiken är det tomt och inga problem med att hitta parkeringsplats på morgonen.

Potatisen ruttnar i landet, blasten vissnar innan den ens blommat ut. Bladröta! Tråkigt men sant! Annars har det de senaste åren varit tvärtom, brist på regn har gjort att blasten kroknat i förtid och potatisarna har blivit små men dock ätbara. Nu blir det nog inte ens något ätbart? Potatismos redan vid start ;-).

Tänkte skriva en kommentar till det jag läste i tidningen igår. Om att det nu är vetenskapligt bevisat att vi kvinnor använder och utnyttjar hjärnkapaciteten bättre än vad män gör. Men .. gammal skåpmat. Eller hur? Det _visste_ ju alla innan det ens kom i tryck. Utom då de allt mer sällsynta mulliga mansgrisar som fortfarande tror att kvinnorna är några lägre *stående* varelser och tror sig själva vara skapelsens krona. Tur att alla män inte är sådana! Så, kommentarer onödiga *ler ljuvt*.
Annica //
sitter hellre under persikoträdet och njuter av trädgårdens grönska ...

14/7-98
Leena Skoogh är död, 47 år gammal efter en längre tids kamp mot sin cancer. Frid! Må din kamp inte vara förgäves! Må alla nonchalanta gynekologer börja fundera över sitt yrkesval och sin bristande respekt mot oss kvinnor som är hänvisade till deras förmodade yrkesskicklighet.

Sveriges Televison ska väl vara opartiska? En borgarblaska må bete sig hur som helst (den läser man ju inte då), men en journalist på Aktuellt bör väl i rimlighetens namn uppträda proffsigt och någorlunda opartiskt, skilt från sin egen privata *partifärg*. Iförrgår intervjuades *Gubben Bakåt*, folkpartiets ansikte utåt - intervju och intervju - han tilläts jiddra och bluddra på i det *blå* utan en antydning till styrning och vettig utfrågning av journalisten. Igår var det Gudrun Schymans tur - fast med en annan journalist bakom mikrofonen som var så in i helvete oförskämd så jag blev topp tunnor rasande. Bara en sådan sak borde få ALLA svenska kvinnor att rösta på Vänsterpartiet i ren protest mot en sådan särbehandling. Hon fick inte ens tala till slut, han ställde ovidkommande provokativa frågor på pin kiv, frågor han ALDRIG skulle ha dristat att ställa till Bildt. Jag tycker att det är tråkigt att journalistens privata åsikter så ofta *skiner* igenom. Finns det inget som heter JÄV inom journalistkåren? I alla fall när det gäller en vanlig Aktuellt-intervju?
Så det så ... ;-).

En mysig kille hittar du här (kul idé, lycka till) och här finns massor av mysiga killar ;-) *kram* på er allihop. Det finns fler än jag som har *horn* i pannan, hunor och hjärtat på rätta stället :). Fick dessa små stories av Ann som i sin tur saxat dem från Skrattnet. Väl bekomme ;-).

Vad kan du ge en man som har allt?
Penicillin.

Varför dödar Svarta Änkan hanen efter de har parat sig?
För att få slut på snarkandet innan det ens har börjat.

Varför får inte mannen en medelålderskris?
De är fast i tonåren.

Hur kan man se att en man planerar inför framtiden?
Han köper två flak öl i stället för ett.

Varför jagar män kvinnor som de inte har någon avsikt att gifta sig med?
Av samma skäl som en hund jagar en bil den inte har för avsikt att köra.

Vad har du om du har två kulor i handen?
En mans fullständiga uppmärksamhet.

Vad är en mans uppfattning om säker sex?
En vadderad huvudgavel.

13/7-98
Sommarens mantra lär bli -
Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!
Nåja, man slipper iaf skotta snö samt sladda omkring på vinterhala vägar, men ...
Humöret påverkas av vädret. Eller är det vädret som påverkas av humöret ;-). Det är frågan? Att vara eller icke vara? Att bli eller inte bli? Att få eller inte få? Att våga eller inte våga? Att vilja eller inte vilja? Svårt! När man ibland har svårt att välja i affären, Aftonbladet eller Expressen :). Ähhhh ... jag tar bägge! Men det är inte alltid rätt lösning. Man kan inte äta kakan och ha den kvar. Man måste ibland välja.
Äntligen måndag :). Ha en bra dag!
Annica // har oxå hatat måndagar :) en gång i tiden

När anser männen att vi kvinnor är ologiska?
Varje gång vi inte håller med dem.

12/7-98
Been there!
Done that!
Ungefär så känns det. Inget är roligt just nu. Det känns som jag *frontat* ett stort berg, står vid dess fot och bara tanken att klättra upp och över får mig att tappa lusten att ens försöka. Men, kan ju inte stå här och stampa vid bergets fot hela livet? Att en person väckt bitterljuva känslor (trodde jag gömt och dolt dem väl) gör ju inte saken bättre :( heller.

En in och en ut! Tur att tomten är stor och inhägnad. Nu får de två små liven inte *träffa* varandra under Smulans höglöp. Smulan och jag var mest inne igår, fast det stundtals var soligt. Men vill inte lämna henne ensam inne, hon trivs inne tvärtemot vad Nalle gör men vill gärna ha sällskap. Nalle sitter bara och ylar i köket de *pass* han måste vara inne. Vi två är som besläktade själar :), kan man säga det om en hund? Går egna vägar! Ettrigt humör! Ändå keliga och kramiga! Sociala när det passar mao :). Vi till och med delar på tandborsten ;-), ja det gör vi faktiskt. När jag borstar tänderna kommer han alltid insmygande och vill slicka av tandkrämen, *pussgubben*.

11/7-98
Grattis Carina :).
Inte för att du lär läsa detta? Jag får nog ringa oxå *noterar* ;). Här kan vi iaf inte säga - sådan mor, sådan dotter. Data? Internet? Vad är det? Typ!

Någon som är bra på hejaramsor? Vad rimmar på blodapelsin? Vilka bekymmer *skratt*, ska vara lagledare för ett *lattjo-lajbans gäng* och det är väl ok, men hejaramsa? Tokmörtar :).

Vem är det som är rädd? På gator och torg?
I gränder och parker när solen har gått ner?
Och vem är det som säger att lugn och ro
kan man bara få om poliserna blir fler?
Jo, det är dom som tror att några föds
med onda tankar och med kniven i sin hand.
Och det är dom som lär oss att utan lag
blir det helt naturligt för oss att skjuta ned varann.
Men om våldet är ett tecken på klyftor och gap
då är man väl blåögd om man inte vill förstå.
Att myten om vår ondska är bra att ha
för de fåtal som äger allt som någonting att skylla på.
Men så länge som man köper sig fri i tron
att det lönar sig att ha fängelserna kvar.
Kommer ångesten och skräcken att ökas på
hos dom rika som hatet och hos dom som inget har.
Björn Afzelius

10/7-98
Tiden räcker inte till!!!!!
Hinner inte med hälften av allt jag ska fast jag är i farten från 05.00 till sena kvällen. Halloj! Vill ha semester ;). Nalle börjar bli tilt i huvudet, Smulan höglöper. Har lagt in massor av killar nu på Dagbok på nätet, kul att även killar börjar reloada och vill vara med på listan. Alltid kul när det är jämlikt ;-).
Jens röt till ;)
<SNIP>
Du har KLART FEL Annica! :) Det finns faktiskt en kategori kvar... Fast vi är inte SÅ många kvar...
</SNIP>
Stämmer, stämmer - det jag missat var "De som bryr sig INNAN det händer", se anteckningar 8/7-98. *Snuttifierad* reload idag, ungefär som mina tankar är just nu. *KRAM*

9/7-98
Rör inte ungdomslönerna!
Annars blir vi ju aldrig av med dem *skratt*, skämt åsido men det är svårt nog ändå för unga att kunna flytta hemifrån nu för tiden. Varför ytterligare lägga sten på bördan genom att komma med förslag att sänka lönerna för dem oxå.

Sol igår och hux flux kom åskan på besök. Hade med mig jobb hem, men kunde ej koppla upp mig eller ens ha datorn på när det åskade. Har en princip att alltid dra ur huvudkontakten till datarummet när det åskar för att skona elektroniken. Bor ju utmed två kraftledningar och där trivs åskan oxå. Kommer aldrig att glömma när jag och Buster blev jagade av en kulblixt, jag klarade oss genom att kasta mig ned i diket och ta med mig hunden. Buster såg något förvånad ut när matte oxå på en gång tycktes börjat få smak för diken ;), han hade ju inget emot att *landa* där. Eller som i Jugoslavien när blixten gick kors och tvärs mellan tälten, en blixt passerade så nära att den i princip *touchade* förtältet. När man sedan gick ut så såg man de olika nedslagsplatserna men på något otroligt sätt hade tälten klarat sig vad vi såg iaf. Men jag är inte rädd för åskan, tycker det är lite småmysigt när det mullrar och blixtrar. Men visst följer tragedier i dess spår. Som i Stockholm, en död genom ett direkt nedslag i kroppen! Nedbrända hus! Skrämda hundar!

8/7-98
PMS är bara förnamnet!
Det finns tre typer av människor.

 1. De som bryr sig när det händer.
 2. De som inte vill se när det händer.
 3. De som bara ser på när det händer
Tyvärr har jag dålig förståelse för kategori 2 och 3, men det verkar ömsesidigt. Nåväl, jag kandiderar inte för någon populärhetstävling, så det må vara så. Ger mig bara en dålig bismak i munnen och får mig bara att undra om vissa totalt saknar empati. Läs förresten Susannes funderingar om vissa företelser här i livet, rättare sagt på Internet. Vart går gränsen? Har säkert själv tangerat den då och då, men i vällovligt syfte. Men å andra sidan det som är vällovligt för mig är kanske inte det för andra. Svår balansgång. Men jag skulle iaf aldrig hänga ut något ex. med sataniska kommentarer och nakenbilder på densamme.

Hmmm... hade lunchträff igår :-). Men jag blidde utan lunch *skratt* iofs gör det inget med tanke på figuren. Tur att jag hade annat att vara upprörd över när jag stod där och väntade. Nästa gång jag står och väntar vid Orfeus på Hötorget ska jag kolla efter om *mackepären* sitter på plats. Någon ;) berättade för mig att en kompis hade klättrat upp och tagit tag i den av misstag när personen höll på att drutta omkull och då hade den gått av. Förvarades hos *förövaren* på nattduksbordet en bra tid efteråt, tacka sjutton för det. Vilken trofé? Sant? Vet ej? Säkerligen preskriberat nu :) hur som haver.

7/7-98
Det finns tydligen en del som har förutfattade meningar! Påstå att jag har det :) när det verkar vara lika illa ställt själv. Men tur va! Att jag inte alltid följer mönstret *lol*.

Såg att Kvinnor på nätet var Expressens surftips, tror Marina hade ett finger med där ;-). Kul med responsen, flera killar mailade och tyckte att den var bra, de hade egna erfarenheter och de höll med i det mesta. Fast en muntergök, ja han måste ha varit det för han ifrågasatte om sidan var på riktigt? Han tyckte hela sidan verkade vara ett stort skämt. Nåja, skrattar bäst som skrattar sist ;-). Det är väl alltid kul att roa någon. Så lättroad = så lite intelligens, IQ tom_påse kanske? Ekande tom om man inte fyller den med något! Tur att stan inte är full av tomma_påsar :).

Regn och rusk! Stackars er som har semester! När jag ska ha det i augusti då blir det sol :). Jag menar - rent statistiskt bör det bli det.

Läste en pytteliten notis i en av helgtidningarna som har bränt sig fast på näthinnan. Bara några rader, men vilken smärta som ligger bakom dessa rader. En kvinna blev överfallen och rånad i Alby av ett ungdomsgäng, en kvinna i min egen ålder. Fördes till sjukhus allvarligt skadad, två unga killar som var vittnen blev oxå misshandlade. Spelar ingen roll att det var en kvinna heller förresten, lika illa om de rånat och *bankat* på en man. Att folk inte har mer respekt för andra människor? Vad driver dessa människor? Min väska och min mobil är MIN, hur kan någon ens komma på tanken att med våld tillförskansa sig andras människor egendom ute på gatan? Okey om de rånar Posten :), nej skämt åsido. Men ni förstår? Antagligen är denna kvinnas liv tämligen handikappat numera. Kommer hon att lita på någon? Kommer hon att våga åka tunnelbana igen? Kommer hon att kunna promenera fritt utan att se sig om? Killarna som var vittnen, kommer de att våga ingripa nästa gång? Kommer du att ingripa nästa gång? Kommer jag att ingripa? Vart är vi på väg?

6/7-98
Relax!
Härmed bestämmer jag att ALLA Reloadare inte får använda å,ä och ö i sin löpande text samt MÅSTE lägga mig högst på deras A-länklista :). VA! SLÄNG DIG I VÄGGEN! Ja, det har ni rätt att säga :-).

Var och en måste få bestämma över sin Reload, men inte ska man försöka gå in och peta på hur andra ska skriva. Fast däremot de som ligger på "Dagbok på nätet" anmodas att ha en logga eller textlänk tillbax, men det är ju av förklarliga skäl. Jag väljer själv hur jag vill ha länkarna, i texten eller efter. Men accepterar att andra lägger upp sin Reload på sitt sätt. Läser ändå utan att bry mig om själva upplägget, det är ju innehållet som är intressant. Sedan är det ju en smaksak vad jag tycker är intressant eller inte, men det behåller jag för mig själv ;-). För det jag inte gillar är sannolikt toppen för andra att läsa och vice versa. Jag vill bara ha en länklista (som iofs är full men resten länkas till via "dagbok på nätet", ingen nämnd, ingen glömd) och vill inte dela upp folk i A- och B-lag. Tanken var nog god där, men kan misstolkas kanske. Ja, jag tror faktiskt det. Varför är JAG på B-listan *snyft*? Där lär jag väl iaf hamna nu *skratt* efter detta inlägg. Nej, men jag vill bara med dessa rader framföra min åsikt, för visst har jag åsikter även om detta, men legat lågt. Men det finns viktigare saker att träta om än detta.

Nu tillbax till verkligheten.
Lena har i sin Reload berättat om sitt svåra beslut. Jag kan bara med ledning av det hon skrivit i sin Reload iaf säga att jag respekterar hennes beslut. Det verkar rimligt och är ju för barnets bästa. Det lyser ju igenom i texten som Lena skrivit. Jag förstår att det måste ha varit ett tungt beslut. Man äger inte barn, man har dem till låns och ens uppgift är att se till att de får så bra som möjligt. Att sedan en del *bigotta* personer orkat skicka in kommentarer som dessa nedan visar mer på deras IQ Fiskmås och fördomsfaktor. Jag får hoppas att de inte har egna barn:
Somliga borde aldrig skaffa barn över huvud taget!
Har man satt barn till världen får man f-n ta mej se till att uppfostra dom också!

Annica //
som tagit ett liknande beslut en gång i tiden, därtill nödd och tvungen, varsågod försök bara att skicka sådana kommentarer till mig oxå!

Som motvikt, en rolig story inskickad av Anders :). Tack! Visst stämmer det "Kvinnor Kan"!

5/7-98
Sista dagarna har varit som en enda stor gäspning :). Straffet för EN sen natt. Tänker på när man var ung, ursäkta yngre ;-). Då gick man direkt från krogen/festen till jobbet utan besvär, inte bara en gång i veckan utan flera. Å andra sidan gick man inte upp 05.00 VARJE morgon då.

Annars frid och fröjd - grillade igår för första gången detta år. Hann även sola ett par timmar innan molnen kom. Var och handlade, köpte ett par jeans. Jag och storlekar, har noll koll. Slängde åt mig två byxor för att prova, en 29 och en 33. Vad det nu står för :? Började pessimistiskt med den jag trodde var störst 33:an, skumt men de passade inte men 29:an satt som gjuten *skratt* om man kan säga så om stretchjeans? Får se upp med vikten, det är lätt att dra på sig extrakilon igen om man har varit kraftig tidigare. De säger ju att fettcellerna inte försvinner utan bara krymper, resten kan man ju räkna ut själv då! Orättvist! Men vem har sagt att livet ska vara rättvist :)))). Som kvinna skulle man ju gett upp för länge sedan om man inte kunde leva med det.

4/7-98
Fick mina Robin Hood-pengar, mumsfilibabba. Extra tillskott i kassan. Kanske ska spendera dem till en liten minibandspelare. När jag kör bil får jag oftast briljanta ideér och uppslag, tankar kommer och svaren likaså på saker. Svar som är som en AHA-upplevelse, men när man kommit fram är det just då så solklara bortblåst ibland. Har ibland tillämpat tekniken att ringa mitt Call2one-nummer och spela in det i röstbrevlådan om jag känt att detta får jag absolut inte glömma bort. Tänk vad behagligt att bara spela in korta kommentarer, stödord och hemma bara spela upp. Lite, lite svårt att skriva lappar och stickers under körning, vilket jag annars tillämpar flitigt. På vägen hem igår *skrev* jag ett helt protokoll från ett möte - gissa en gång om det som präntades ned hemma blev lika bra. NOT! Minnet är inte vad det borde vara, iofs kanske lika bra ibland.

En 13-årig kille fick tag på ett bombrecept på Internet och sprängde sig själv till döds. Farliga Internet överskuggar oss ;-). Men..
Som alla säkert vet men kanske inte vill erkänna finns ALLT på Internet, barnporr, My little Pony, bomber, dagböcker, nazister, web-butiker och dokumenterade mord, ja *you name it*.. Allt som finns i samhället finns givetvis återspeglat på Internet. Konstigare än så är det inte. Följaktligen kan det inte vara Internets fel i sig? Eller? Vissa saker regleras i samhället och det vore väl ok om det gick att på något sätt föra över den principen på nätet. Jag skriker inte efter censur, men vissa saker bör stoppas på samma sätt som det görs IRL. Visst kan man diskutera information visavi IRL. Det är skillnad på att ha en illegal bombfabrik i källaren eller ha en sida om hur man gör, men den är i mina ögon hårfin.

Vad kallas dödköttet runt snoppen?
Man! ;O)

3/7-98
Vaknade innan klockan ringde! 05.00! Bara det att klockan var lite sen innan jag landade i slafen igår, först 02.30. Känns att man inte är någon ungdom längre :). Men möhippan var jättekul. Den avslutades med japansk mat på EAST. Synd bara att man alltid har bilen i släptåg. Men å andra sida *lol*. Jag har iaf inte ont i huvudet ;-). Ha en bra dag!

2/7-98
Mår bättre nu .), ont krut förgås inte så lätt?
Men det hela började väldigt lustigt. Vi diskuterade på morgonfikat om problemet med musarm, en tjej visade vilken rörelse man ska göra enligt sjukgymnasterna för att förhindra och förebygga musarm. Jag testade och upps! Hade jag inte musarm innan så fick jag det nu dvs något sträcktes i höger underarm. Sedan under förmiddagen strålade värken ut i hela kroppen och jag fick feberfrossa. Knappt jag tog mig hem, lade mig bakom en långtradare på E 18 och tuffade efter i 80 knyck bara för att ha något stort att sikta på :-). Men såklart var det förmodligen bara en kombination med det som egentligen felades, har ju blivit varnad för att om gallstenarna täpper till så kan värk och feber uppstå. Hur som haver, efter en natts feberfrossa kombinerad med svettningar så kändes det bättre. Ta i trä, *dunk i huvudet*. Fast något är radikalt fel, känner diverse olika signaler och fenomen jag inte brukar förnimma så ett läkarbesök ligger på prio-listan just nu.

Idag skulle jag och Katinka ha käkat lunch, läs om hennes roliga bandagering :))) häromnatten. Men en annan sak kom emellan så vi sköt på lunchen. Vad? Njae, *schhh* en hemlis så här långt. Man vet ju aldrig vem som läser detta ;-).

När jag kom hem igår fick jag en smärre chock, tur att jag inte _var_ hemma när det hände. Jag som är såååååå sjåpig när det gäller mina hundar. Nalle och Smulan hade legat på bakre verandan för det regnade så ett tag. Nalle har ju problem just nu, en ny manlig inkräktare (en Karelsk Björnhund) har flyttat in ;-) och granntiken höglöper samt Smulan på G. Då gick Karelaren förbi och Nalle fick tuppjuck, hoppade över verandaräcket som ändå är en meter högt och landade på frambenen och voltade runt ett par varv på berget nedanför som ligger c.a 2 meter ned och kastade sig i galopp utför tomtgränsen för att visa att här bor JAG. Opps! Hade jag aldrig trott, en tung och till åldern kommen New Foundlandshund. Tur att han inte bröt frambenen, han som redan haltar illa på ena frambenet pga upprepade Borreliainfektioner som trots behandling har satt sig på lederna.

Läste i Aftonbladet häromdagen att en undersökning påvisat att våra småttingar fortfarande uppfostras i en ojämlik anda. Killarna har inte alls samma krav på sig att hjälpa till hemma som flickorna. Slutsats! Vi kvinnor är inte riktigt navlade :). Min generation kämpade för jämlikhet och banade väg, våra barn som vi fostrade visar sig fortfarande göra skillnad mellan könen i sin uppfostran, *baxnar* ;). Samma mönster upprepas ju i skolan, killarna får enligt en annan undersökning större utrymme än tjejerna. Hem och skola - barnens källa till utveckling och normgivande omgivning!

Från det ena till det andra. Vad skulle du säga om din ex. lade ut bilder på dig på Internet och skrev elaka saker om dig? Nakenbilder ja, värre och värre bilder med löfte om att fler komma skall. Ja, jag skulle bli *pissed off* om jag fick vetskap om det. Men om jag inte fick reda på det? Lika illa ändå anser jag. All information ska vara fri på Internet, om man bara håller sig till vedertagen etikett (si så där iaf) samt håller sig inom lagens råmärken. Att publicera bilder utan tillstånd från den som avbildas är inte något att rekommendera. Ja, snart får man ju inte ens namnge någon utan tillstånd. Dvs inte ens länka till Kalle Karlssons hemsida utan lov om man drar det in absurdum. Opps! Där _ligger_ jag illa till då. Men det är skillnad att namnge, ett namn säger inte så mycklet som en bild. Bild plus namn säger definitivt mycket mer, allra helst om betraktaren känner igen människan på bilden. Jag gjorde det jag kunde för att få killen att fatta att projektet inte var så lyckat :). Jag var inte ensam om att reagera kan jag ju säga utan att säga för mycket.

1/7-98
Däckad!
Smärta i hela kroppen och feberfrossa!
Åkte hem tidigt igår!
Eftermiddagen tillbringades i sängen, sedan klev jag upp :) och gjorde jobbet klart mitt under kvällens åskväder. Ska släpa mig till jobbet idag med ett rör Treo i bakfickan, måste lämna filerna jag gjorde igår och förresten vill jag inte vara hemma.

Till arkivets början

www.tiger.se, www.atiger.se, www.tiger.pp.se, www.atiger.pp.se, www.atiger.nu, www.nodaddy.se. Passagen, Tele 2, Telia 1, Telia 2, Spray 1,