Annica Tiger
Startsida

Fakta

Av mig

Om mig

Jobbat med

Reload-arkiv

CV
CV – Annica Tiger

Annica Tiger, 52 år och är född i Boden, men sedan många år bosatt i Stockholm.

Som person är jag noggrann, tålmodig, har bra telefonröst, kundservice är A och O för mig, jag är ansvarsfull, är självgående, men även van att arbeta i team. Jag hugger gärna in där det behövs och är inte främmande för att lära mig nya saker.

Mina intressen är förutom Internet, nyheter och att skriva, samt hundar och datorer. Att få arbeta med det som intresserar en är en ynnest, vilket både stimulerar och berikar.

Alla länkar nedan öppnas i eget fönster för eventuell önskad utskrift, stäng sedan sidan via det röda krysset i övre högra hörnet, så finns denna sida kvar bakom.

Senaste arbetet var en provanställning på ett litet företag Infoflexconnect AB. Tyvärr kunde de inte ge mig tillräckligt att bita i så provanställningen upphörde den 9/1-2006. Jag arbetade med att testa användargränssnitt, jobbade med webpubliceringssystem och skrev manualer. Referens: Stefan Norlin, telefon 08-555 768 60.

Från 2003 till början på 2004 arbetade jag på Securitas som larmoperatör och samordnade Securitas värdetransporter landet runt. Referens: Jens Lundin 08-522 24 70.

Som personlig referens hävisar jag till Patrik Fältström patrik@frobbit.se http://www.frobbit.se/paf/

Hösten 2002 gick jag gå två kurser på Folkuniversitetet:
- Typografisk design
- Säljande ord - Copy

11 februari - 7 april 2002 distanskurs
Textproduktion | Copywriter

9 - 10 februari 2002 Poppius - journalistskola
Journalistik på Internet

Vårterminen 2002 Poppius journalistskola
QuarkXPress

Vårterminen 2002 Folkuniversitetet
Skriva – en utmaning

Höstterminen 2001 Poppius journalistskola
Grundkurs i praktisk journalistik

24 november 1997 - 29 februari 2002 anställd på Tele2 som:
- projektledare för kundgränssnitt
- ansvarig för kundundersökningar och produkttester gentemot kund
- ansvarig för utformning av manualer
- uppdaterade Tele2s hemsida

Jag var bl.a med och utvecklade portalen Everyday och Tele2s webmail. Jag fick via Tele2 bl.a utbildningarna Train the trainer och Praktisk projektstyrning (PPS).

Jag slutade på Tele2 på egen begäran för att jag ville ta ett års sabbatsår och vidareutveckla mig. Som referens från Tele2 kan jag med glädje hänvisa till min f.d chef Annika Taesler Höijer på telefon 0739-820 317 eller 08-26 15 52.

Min Team Management Profil gjord av Kontura – (tungladdad sida). Det kan kanske finnas visst intresse att för en blivande arbetsgivare att skumma igenom resultatet.

Sedan 1996 aktiv på Internet, http://www.tiger.se och har en mycket god kunskap om hemsidor, kommunikation via nätet och erfarenhet av Internet. Jag skrev några artiklar i tidningen Internetguiden, numera nedlagd. Jag har ett stort kontaktnät på Internet, är bland annat med på mailinglistorna Bang (journalister), Trafik (IT-folk) samt två andra branschorienterade listor, Exakt och [enannanlista] – två avknoppningar när Mikael Pawlo lade ned Pplist.

Mina meriter tidigare än så är bland annat att jag har arbetat som mentalsköterska, hemvårdare, telefonist, teletekniker (Televerket), postiljon och kassörska.

Jag har en hel del utbildningar via Komvux, Intranet, IT/PC-samordnare samt enstaka kurser i data och företagande på Upplands Bro Gymnasium. Tidigare läste jag in 2-årig el-tele på Åsö gymnasium, enstaka kurser saknas dock. Jag har alltid funnit ett stort nöje i att plugga enstaka kurser vid sidan av mina ordinarie anställningar. Man blir aldrig för gammal för att lära sig något nytt.

Med vänlig hälsning

Annica Tiger
Mineborgsvägen 7
197 93 BRO
0739 817 872
annica@tiger.se