Annica Tiger
Startsida

Fakta

Av mig

Om mig

Jobbat med

Reload-arkiv

CV
Mina andra hemsidor hittar du här!
Det har blivit en och annan genom åren. Jag gjorde min första hemsida 1996 och på den vägen är det.

Då var det mer byggande av själva hemsidan jag tyckte var fantastiskt skoj. Jag är helt självlärd när det gäller html. Trial and error är min lärare, eller var rättare sagt. Nu är det mer innehållet som intresserar mig.

Min HTML-guide som så många besökt och haft nytta av. Den är snart pensionsfärdig, lite likt mig. Men så länge den drar besökare och de verkar ha nytta av den får den vara kvar.
Annica Tigers HTML-nybörjarguide

En sida om nätets avigsidor. Tillägnad kvinnor, men kan läsas av alla. Här får du lära dig hur du skyddar dig mot faror på nätet. För – likt livet – kan nätet ha sina för- och nackdelar.
Netikett och abuse på nätet

Jag började skriva dagbok på nätet i augusti 1997. Jag startade upp Dagbok på nätet 1998, den är numera inlemmad med Succé.

Blogg från och med 20/8-03
Annica Tigers Blog

Reload sedan 1997
Annica Tigers Reload

Missa inte min sida om kvinnor och feminism. Denna sida är viktig, i alla fall för mig. Det är så många kvinnor och barn som far illa på grund av att många män fortfarande anser att nävarna ska till när argumenten tryter.
Mina tankar om feminism

Här hittar du min sida om fästingar och NewFoundlandshundar. Här finns bilder på mina hundar jag haft. Jag har även samlat lite andra gamla sidor, som numera kan anses som arkiverade här.
Revisited

Jag gjorde en sida om Kunskapslyftet där frågan ställdes:
För vem var satsningen mest lönsam? Eleverna eller kunskapsföretagen. Sidan blev uppmärksammad i programmet Reportrarna (som just ställde samma frågor jag själv ställt långt innan programmet gjordes) och jag medverkade själv i programmet.
Kunskapslyftet

Mitt lilla företag har jag som en liten hobby, vid sidan om mitt ordinarie arbete. Just for fun!
Företaget

Lite annat smått och gott, delvis ofärdigt. En del lär nog aldrig bli färdigt.
Kimberley
Nodaddy
Gammal sida 1
Gammal sida 2
Telia 1
Telia 2
Spray 1